Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Nov 5, 2010

Aku Merajuk!

dua-lima-dua
maaf..



HAPPY DEEPAVALI
to ALL!!

OK!
Sekarang memang musim orang privatekan blog ke???
Kecik hati aku padahal setiap kali dia update aku datang jenguk,
sekali bukak blog dah private!!
YA! Aku maksudkan KAU!!
KAU laa sapa lagi...

OK!
sebab aku dah merajuk dengan korang yang nak privatekan blog dan taknak bagi prior notice at least 48 jam,
entri kali ni pendek!

Bertitik tolak dengan entri 'Siapakah Makcik Itu?',
ada seorang teman emel aku satu gambar ni..
Dia kata,
"Pada aku, awek China, Taiwan, Korean ngan awek Japan semua nampak sama."
Haha, aku faham maksud ko!

Ini gambarnya.


Klik di sini untuk gambar yang lebih membeliakkan mata!

Tapi pada aku,
awek jepun tetap no.1, dan KARA no.2 (hahaha!)
Dan gambar ini menjadi wallpaper laptop aku dari sebulan yang lepas!


Ini Mori Kanna,
juga dikenali sebagai Natsumi (Natsumikan) dari siri Kamen Rider Decade!

postquam-scriptum:
OK OK! Sebenarnya aku tak merajuk pon korang private blog.
Aku tau kadang-kadang nak construct blog kena laa private sekejap,
atau sebab terlalu banyak entri personal,
atau sebab selalu kena kacau dgn Mr. Annoyed Anon,
atau sebab memang taknak bagi aku baca..
(lari ke atas katil dan tekupkan muka ke bantal sebab tahan airmata!)


postquam-subscriptum:
Aku pon terasa nak privatekan blog, OK tak??




21 comments:

  1. lagi suka awek jepun sebab natural beauty~

    ReplyDelete
  2. ala comelnye nangis kat bantal hikhikhi

    ReplyDelete
  3. kalau kau privcate blog aku pun nak lari tekup muka kat bantal.

    p/s: lawak gambar tu.kahkah..

    ReplyDelete
  4. blog aku cerita hal2 sulit kerajaan saja... hahahha!

    awek mesia wey?? ko letak mana?

    ReplyDelete
  5. eh what the heckkk, gmbar natsumi tu pun jadi wallpaper kawan aku. SEBIJIK! haha nice

    ReplyDelete
  6. lelaki merajuk macam mana?
    adakah semua seperti bro?
    tekup muka kat bantal?
    hurmmm...:)

    ReplyDelete
  7. adakh si lumut??hehehe

    ReplyDelete
  8. Private lah..private.. nanti tak de sapa nk baca.. LOL!!

    ReplyDelete
  9. private?
    tak payah la.
    baru nak mula membaca yours. :D

    ReplyDelete
  10. aku tak tahu nak komen ape...lalala

    ReplyDelete
  11. jenis merajuk ni nak aku pujuk dgn awek jepu ke camne?

    ReplyDelete
  12. cero, blog aku tak private, meh jenguk selalu meh :D

    ReplyDelete
  13. private nnt kang ko gk yg akn mnyesal

    lain la ko nk blogging ntok diri sndiri je, sensorang

    huhh btape x bes nye idop camtu

    ReplyDelete
  14. Ohh lupe

    hapy deepavali

    1 lg, ape kaitan merajuk ngn awek2 jpun cina korea taiwan tu sume???

    ko mmg pakar!

    ReplyDelete
  15. kalau kau private blog aku lempang kau!

    ReplyDelete
  16. @4374511062338902625.0
    littlegirl,
    suka awek jepun sbb semua mcam comel2 gitu walaupon dah ada yg tua pon..

    @.::WaNiE::.
    arghh!! jgn caya cEro ni...
    penipu ni..
    dia mana nanges!

    @Sophie Al-yahya
    ahaha, jgn beb..
    tak bernyawa aku nanti...

    @JelinaJoli
    awek jepun wat berangan je..
    namun awek mesia ttap calon pilihan..
    hahahah

    @Amir Auxin
    arghh!! tak aci..taknak sama..
    skang gak aku tukar gambar Natsumi yg lain...

    @little cart00n
    lelaki merajuk buruk..
    cEro merajuk
    konklusi,
    cEro buruk!

    @pu3aan
    jepon jepon jepon!!!
    at least aku boleh cam muka artis jepon..
    hahaha

    @nekmo
    alaa, si lumut tu, skejap private, skejap dia public blek..
    tp byk blog dlm list blogwalking aku yg dh jadi private..
    sakit ati!!!

    @WZulhilmi
    hahaha, mmg takkan private blog ni...
    tp kalo ade org langgar etika, mmg aku off terus je...

    @dylli
    baca laa baca laa...
    terus takde niat nk private!!!

    @sakura lover's
    sila jgn private ko nyer blog..
    aku slalu baca..

    @hentakbelipat
    NAK!!!
    kasik yg 5 bintang!!!
    hahaah

    @Bitter Sweet
    hehehe, jom jengok menjengok!!!

    @m i r a f i q a
    cEro tu mmg mengada...
    gedik, menyampah...
    sape laa cEro tu..

    @Al
    takde kaitan senanye..
    dua entiti berbeza!!!
    hahaha

    @Miranisa =)
    takkan...
    blog ini takkan diprivatekan...

    @iemaZAIMAH
    sila laa lempang aku kalo berani!!!
    ahahahaha

    ReplyDelete
  17. (lari ke atas katil dan tekupkan muka ke bantal sebab tahan airmata!)
    hahahaha....
    klakar la cEro nih...
    :)

    btw, jgn nk private kn blog ye....
    xsukeeeee....
    hehe
    ;))

    ReplyDelete
  18. @raja dinie
    takdelaa...propaganda je...
    heheheh

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: