Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Nov 21, 2010

Jom berkata "HuuYooooo!!"

Dari blog Emilio Gomariz



Amacam??
Cool huh??




26 comments:

  1. hahah

    kreatif gile blogger tuh

    ReplyDelete
  2. cool. google uk pernah buat ni tp bulat2 warna warni. kita hoover kat perkataan google tu dia jadi cmni..comel :D

    btw, selamat hari raya haji :D

    ReplyDelete
  3. aku baru je menjelajah blog emilio. dammit! banyak lagi bende giler ada kat sana. thnx for sharing the link, cEro. u make m day (:

    ReplyDelete
  4. wah.hebat nye.aku cbe potong x boleh.

    ReplyDelete
  5. huyooooo...boleh stuck 5 minit kat sini main benda ni aje..

    ReplyDelete
  6. huyyyooooo!!! Teknik bankai aku pun still tak boleh potong piramid nih!!

    ReplyDelete
  7. WAW, cool gila. *mata bersinar*

    ReplyDelete
  8. semart jugak nehh..tny die cmne nak buat leh?hehe

    ReplyDelete
  9. huyooooooooooooooooooooooooooooooooo!haha smpai lebam aku lyn mnde ni ..

    ReplyDelete
  10. Cool..*wink* *wink*..(expressi mata)

    ReplyDelete
  11. HUUYOOOOOO!!seronok seronok seronok=)

    ReplyDelete
  12. huyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooooooooooo! eh camne ley buat camni ni? cool! :)

    ReplyDelete
  13. best!! memang kreatif!! hehe

    ReplyDelete
  14. u should see my face when i explore other triangle.

    HUWAAAAAAAAAAAAAA :D

    ReplyDelete
  15. byk kli aku tgk gmbr ni aku x phm...
    pastu cursor aku pi situ bru phm...
    so....
    FFFUUUUUYOOOOO! haha3

    ReplyDelete
  16. mmg huyyyyyyooooooooo..!! hahaha..

    ReplyDelete
  17. cool sngt2...
    syok2...hehe


    -dinie-

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: