Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

KAMI! #Projek3Kami


Salam,

jika anda sampai ke sini,
maka anda belum memiliki buku paling awesome sepanjang zaman
dan anda berniat untuk memilikinya
dan anda patut memilikinya.

Buku KAMI!




Buku KAMI! adalah hasil kolaborasi tiga blogger:
Aujinz (aujinz.blogspot.com)
Nazha Anua (kartunster.blogspot.com)
dan cEro (cerolian.blogspot.com)

Buku ini berkonsepkan nomik (novel+komik) dan memaparkan kisah dan kenangan silam para pelukis/penulis.
Isinya terbahagi kepada tiga (3) bahagian,
masing-masing dari kami ambil satu bahagian.

Ketahui lebih lanjut mengenai buku KAMI! di sini.

Jumlah muka surat : 126 bercetak tidak termasuk kulit depan dan belakang.
Saiz : A5

Harga :
RM25 (termasuk kos penghantaran)


Cara-cara order:
  1. Hubungi cEro di alamat emel ceroofcerolian[at]gmail[dot]com (gantikan yang dalam [ ] kepada simbol) atau melalui inbox page Facebook.

  2. Tinggalkan butiran:
    - Nama
    - Alamat penghantaran
    - No. telefon
    - Emel

  3. cEro akan reply emel/message dengan memberikan no akaun untuk didepositkan duit bayaran.

  4. Depositkan duit ke dalam no. akaun yang diberi.

  5. Snap/scan/screenshot bukti deposit (resit, slip, screencapture) dan emelkan/postkan imej tersebut kembali berserta dengan amaun bayaran.

  6. cEro akan reply memberitahu tracking number untuk pos.

  7. Tunggu di muka pintu dengan wajah yang ceria.


Okay,
cEro akan tunggu emel dari anda.





Bagi media sosial, gunakan hashtag #Projek3Kami






Sebarang pertanyaan boleh berhubung pantas dengan aku di Facebook.


.




9 comments:

  1. Oh, hmm... syarat2nya agak mnjadi kekangan buat aku utk place order, hmm... mungkin aku perlu tggu buku korang ni masuk kedai mph atau kinokuniya, barulah aku boleh beli... hahah, gomen na ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      Alaaaaaa, Plain....
      Tp kenapa?? Kalau nak tunggu MPH or kino, mmg takkan ada laa gamaknya...hehehe

      Delete
    2. hahahha... Plain tak buat transaction guna bank biasa. Macam dia kabo dulu, dia nak kurangkan pendedahan maklumat kat online.. koh koh koh

      Delete
  2. Wau pelukis semua hebat2 belaka, serius aku nak beli. Nanti aku emel ko

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Prince of Noob
      Beli Noob, jangan tak beli...hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. Ada lagi Cik Nur Ain.
      Bagi detail (nama, alamat, no fon, emel) ke ceroofcerolian(at)gmail(dot)com

      Delete
  4. Ada lg ke? mcm berminat.. oh Cero, nak gtau..kalau perlukan khidmat graphic designer, contact kita tau.. kita graphic designer gak,

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Kasut Kusut
      Hai KK, ada lg satu kalau betul2 nak.
      Contact me via emel boleh? :)

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: