Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Nov 2, 2010

Peta Jaringan Sosial 2010

suku-seribu
Maaf.




Klik untuk pembesaran MEGA


Dan sekarang kita tahu bahawa Facebook menjajah dunia.
Paling takleh blah ialah 'Sea of Forgotten Memes'..


postquam-scriptum:
Hanya mahu berkongsi. Sebenarnya aku sedang dalam percubaan mencuba jQuery yang aku baru dapat tahu dari website BloggerStop.net ..Tapi macam hanya jadi kat browser kecuali Chrome. *sigh*




15 comments:

  1. stail gle ade former empire of myspace..
    haha

    ReplyDelete
  2. Yang pastinya dunia maya semakin ramai dan ramai setiap hari

    ReplyDelete
  3. ahaha
    OMFG WTF TTYL OCEAN
    ROFL!

    memang epik!

    ReplyDelete
  4. Kreatif!! :D.. 'Sea of Forgotten Memes' tu apa??

    ReplyDelete
  5. @Muh41miN
    haha, mcam laa skang myspace dh takde..cume makin hilang je..

    @ztie
    memang..dunianya semakin berkembang..

    @kusut
    hahahaha

    @WZulhilmi
    'Sea of Forgotten Memes' bermaksud 'laut sesuatu yg dilupakan'..
    hahahha

    ReplyDelete
  6. giler rajin sape yg wat nih..eheh..

    ReplyDelete
  7. tagged mne?xnampak pun.

    kt dlm sea of forgotten memes la eh?

    ReplyDelete
  8. @pu3aan
    diorg dah dibayar kot, tu yg rajin tu...

    @iemaZAIMAH
    ha'ah laa...tak nmpak tagged!!
    ke sbab dia sgt tak popular???

    ReplyDelete
  9. semua ada zamannya..
    mybe satu ari nnt fb pun akan mengalami simptom kejatuhan..
    MAYBE! :)

    ReplyDelete
  10. @little cart00n
    hm, mungkin jugak...
    tp FB mmg phenomenon...
    sgt rare org yg tak tahu kewujudan FB!

    ReplyDelete
  11. cEro, caner kau letak efek magnifying glass tu?haha..tetiba out of topic

    ReplyDelete
  12. raso macam belaja geografi dik nonn!

    ReplyDelete
  13. @Encik Psychopath
    kecik camtu pon dh kira banyak, kan??

    @Dark Half
    sorry lmbat reply, aku guna tutorial kat sini

    @JelinaJoli
    mengimbau zaman muda-muda..hahah

    @Anna Boleyn
    hehe, camni pon org nk buat kan?

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: