Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Nov 25, 2010

Satu Alam : The Pink Story



cEro kata,
"Saya yakin cerita ini akan dapat 40juta pageviews."

postquam-scriptum:
cEro bukan peminat pink!




39 comments:

  1. Errr..pendekatan baru
    buat komik plak ek


    no koment about da pink
    haha

    ReplyDelete
  2. nak kene rendam dgn clorox ke..jadi puteh

    ReplyDelete
  3. henshinnn! :D

    cero sengal. haha.
    tapi gmbr no 3 comel, mcm pompuan (:

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ahaha..pagi2 dh wat aku gelak..
    xpe2..adik laki aku pun suke pink jugak..
    tp dia bukan 2 alam..(aku yakin 40 juta%)..
    hahahahahah...!!

    ReplyDelete
  6. rambut macam kenal!
    dr rozmey?hahahahah
    kasar dow bro...

    p/s: baca entry ni, gelak guling2.hahha

    ReplyDelete
  7. hahahaha..rajinnye ko cero..
    yeahh...kalau dpt 40 juta pageviews kau kene bg masuk paper taw!

    ReplyDelete
  8. uishhhh Decade lawa gila dowhh >.<

    ReplyDelete
  9. Smart apa lelaki pakai baju pink..tp jgn yg terangla..yg soft color camtu..^_^

    ReplyDelete
  10. for me, there r no problem with men liking pink.... cute ade la... haha

    ReplyDelete
  11. ad aku google pasal colour pink ni...dan apa yang aku dapat, colour pink ini adalah colour kegemaran rasulullah...dan aku rasa tak salah kut kalau seseorang lelaki tue sukakan colour ni..majoriti lelaki takut nk pakai baju pink walhal die mmg sukakan kejambuan pink tue..hehe

    hmmm...aku tulis ni berdasarkan maklumat dari google...kalau salah maklumat 2, salah lah aku... wallahu'alam

    ReplyDelete
  12. bro..
    info tambahan..
    ada kaunselor kata..kalau lelaki pakai kaler pink, itu adalah lelaki tulen tau!haahha

    ReplyDelete
  13. LOL! Ddr adalah masked raider pink!! hahaha... sengal! bow tie dgn rambut cendawan tak boleh blah..

    ReplyDelete
  14. hehe.klakar.nice~~

    pink pun ok utk lelaki kalau pandai gayakan^^

    rambut cerozMEY :p

    ReplyDelete
  15. cero berkata :
    "Saya yakin cerita ini akan dapat 40juta pageviews."

    cero dah tak loser tau...hehe..ada peningkatan nampak..:)

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. hahahaha...
    lawak 40 juta kali....
    btw...aku suka entry nie....
    like 40 juta kali....

    p/s:x takut kena saman ke???
    =P

    ReplyDelete
  18. aha! memang terbaik..konpem dapat 40juta pageviews ;p

    ReplyDelete
  19. seb baik tak suke makan cendawan..=.=

    ReplyDelete
  20. haha..x slah kalo laki suke pink..tp aku x suke pimk..hihi..carton 2 mcm doctor rozmey je..hehehe =)

    ReplyDelete
  21. Belom tengok Decade!!!

    -kudozu

    ReplyDelete
  22. wey! mane rambut cendawan butang lu?? jus mate5 lu ape cite? dah jadi jus jambu batu ke

    ReplyDelete
  23. erk..ayat yg last tu xleh blah..hahha..ye la, lelaki pun leh pakai pink..tp kena la tgk jugak sesuai ke tak..

    ReplyDelete
  24. hahaha..
    lawak-lawak~
    pink untuk semua! :)

    ReplyDelete
  25. aku taaa suke pink!
    go biru!go biru!hahahaha

    ReplyDelete
  26. cero!!!!ko buat aku jd histeria!!
    gelak sorunk!! tak aci!! tak aci!!

    ReplyDelete
  27. pink-gay. pink -gay. haha.
    tapi lukisan ko memang terbaik.
    nice gila. aku teruja

    ReplyDelete
  28. lelaki pkai pink bg dinie berani...
    hehe


    -dinie-

    ReplyDelete
  29. bhahahahaa3 aku fhm ko nk bahan k sape...
    cian die weyh...mmg ramai gle x suke die...haha3
    btw...pink utk breast cancer awareness...so pink ur day...

    ReplyDelete
  30. adoiiii...hahaha..kalau dr. rozmey baca ni, sure dia jeles tahap super kamen.apa kelas 40juta pageviews cEro, letak la 40zillion, baru mantop XD

    ReplyDelete
  31. 2 alam.

    kah kah kah!

    bongok je!

    weyh,blnje aq tgk rapunzel :D

    ReplyDelete
  32. hahha..sarcastic & implicit gile la en cero! like2!

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: