Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Sep 15, 2010

Trek Keempat OST Kehidupan Aku 2010 [Lah Ahmad - Adinda]

206
sorry..




Selain dari muka Lah Ahmad yang super-over-feeling,
aku rasa lagu ni superb...
catchy, sedap,
but the best part (at least untuk aku) ialah part nyanyian perempuan macam last-last tu..

Ini rakaman LIVE dari Muzik-Muzik 25 kat TV3..



Lah Ahmad - Adinda
------------------

Malam pertama sangat sempurna
Duhai adinda sungguh jelita
Selama ini hanya kau yang kutunggu

Bukannya rahsia di antara kita
Semakin membara jiwa gelora
Selama ini hanya kau di hatiku

Tak mudah kumelupakanmu
Hanya engkau yang kuperlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Apa saja yang kau mahu

(Chorus)
Semua untukmu oh adindaku
Dengarlah rayuan di hatiku
Sesungguhnya aku mencintaimu
Selalu di hatiku memanggil namamu
Oh adindaku oh adindaku
Semua kerana, kerna kamu

Engkaulah permata hatiku
Suluh menyinar hidupku
Yang selalu menerangi hari gelapku

Nantikan dinda yang satu
Tak akan pernah ku jemu
Semakin hari semakin ku rindu

Tak mudah kumelupakanmu
Hanya engkau yang kuperlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Kamu selalu dihatiku
Semua yang kau mahu

(Chorus)

Walau berjauhan
Suaramu mengakhiri penantian
Tabah mengharungi cinta
Semua dugaan Maha Esa

(Chorus)


Kenapa aku amik klip ni instead of the original MV?
Sebab pada 3:14 ada keluar Intan Nor Saina.




15 comments:

  1. tepat pkul 9 post.

    like what i've expected (:

    ReplyDelete
  2. best kan lagu ni..
    OST cite Noktah Erna..

    ReplyDelete
  3. waahhh,..jiwang jugak Mr.cEro ni.
    anyway ni first time dgr lagu ni betul2..
    rasa mcm ditujukan utk aku aje Lah buat lagu ni..kakakaka.. anyway,mmg sedap.nasib baik kau post kalau tak sampai bile2 aku xtahu lirik die ape.

    ReplyDelete
  4. ape ni?ape???

    xfaham

    jom kuar ptg ni.

    bye.

    ReplyDelete
  5. adinda...?
    kanda xde ke...kikiki ;p

    ReplyDelete
  6. @m i r a f i q a
    mmg arr, sbb setiap kali aku post, aku schedule pkul 9.
    hehehe

    @little cart00n
    mmg lame dh beradinda,
    cuma adindanye je takde..
    hehehe

    @pu3aan
    SANGAT LAYAN!!!!

    @Sophie Al-yahya
    best lagu ni..
    tu yg layan tu..
    aku ni susah sikit nak layan lagu jiwang nyanyian lelaki..
    hahah

    @iemaZAIMAH
    ahaha,
    tgk resident evil tak ajak!!!

    @raja dinie
    jom cipta lagu baru..
    Nyanyian Dinie ft cEro - Kanda

    ReplyDelete
  7. cero bongokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

    aku dah ajakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    lepas ni tak nak ajakkkkkkkkkkkk lagiiiiii

    ReplyDelete
  8. @iemaZAIMAH
    gurau laa...haha
    mrajok ke???

    ReplyDelete
  9. @raja dinie
    tp cEro tukang petik jari je laa yek...
    hahaha

    ReplyDelete
  10. suker lagu ini n suker suara Lah -Ve ....har3 btw sapekah Intan tersebut? x brp knl...haha3

    ReplyDelete
  11. @Miss Comot
    tak kenal??
    dia yg berlakon citer Geng Surau tu..
    yg berlakon filem Hooperz dulu..
    pernah jadi host utk world cup lpas kt TV2..
    dia penyanyi..heheeh

    ReplyDelete
  12. Geng Surau? x tgk....Hooperz? x tgk...tp sgt suke lagu P.E.L.I.T.A!
    world cup....lgi x lyn....hahaha3
    btw, isteri Lah (yeke?) mmg sgt cun melecun....wewiitt*)

    p/s: cptnye balas....haha3

    ReplyDelete
  13. @Miss Comot
    haha, tak knal?
    tak dpat den nak nolong..
    tp isteri Lah mmg lawa..
    hehehe

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: