Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Sep 9, 2010

Tapak Kaki Syawal

malam tadi,
orang yang ditunggu-tunggu muncul di kaca TV.
Y.M Engku Tan Sri Dato Sri Ibrahim bin Engku Ngah

Siapa dia??
Ni haa...



Maka, 1 Syawal 1431H jatuh pada hari Jumaat 10 September 2010.
RAYA!!




Dengan itu,
aku, selaku pemilik blog ini,
menyucapkan
SELAMAT HARI RAYA ADILFITRI
MAAF ZAHIR dan BATIN.

Jika kalian ada salah dengan aku,
tak perlu mintak maaf lagi,
sebab aku dah maafkan semuanya...

Andai aku ada silap salah khilaf mana-mana,
sila beritahu aku supaya aku mampu berubah.
Dan 10 jari aku susun memohon maaf...
MAAFKAN AKU..

postquam-scriptum:
Aku sedih sebab merasakan aku gagal memanfaatkan Ramadhan kali ni sepenuhnya.
Harap aku masih ada Ramadhan yang mendatang,
amin....


postquam-post-scriptum:
Kalau ada rumah terbuka, sila jangan segan jemput aku...




15 comments:

  1. slamat ari raya cero!! maaf zahir dan batin.. ko tak buat open house ke?? *wink2*. Tolong sediakan at least 9-10 juadah yang berbeza ye.. muahahaha

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya..maaf zahir dan batin ye bro cero..zero-zero!!

    p/s: bile nk kasi elie duit raya?:D

    ReplyDelete
  3. selamat hr raya!

    weyh,mgu dpn dtg tgk aq kt uniten..sob3

    sedih kne blek awallll

    :(

    ReplyDelete
  4. selamat ari raye cero...semoga raye tahun ni lebih meriah dan lebih bermakna...Amin..

    ReplyDelete
  5. @WZulhilmi
    haha, takde laa open house raya ni sbb semua org kt umah cuti sekejap je...
    hehehe

    @aleen adela akoo ^_*
    slamat hari raya aleen..

    @little cart00n
    haha, nak duit raya ke???
    meh dtg beraya kat umah dulu, boleh arr dpat...

    @Lupi
    dia balik kmpung laa..
    tak tanye plak bile balik sini..
    hehehe...

    @iemaZAIMAH
    boleh je, kita braya kat uniten..
    hehehe

    @tuan tanah
    InsyaAllah, sama2 laa kita memeriahkannya...
    ;)

    ReplyDelete
  6. kg die katne? tlg ar ckp kg die kat tganu..hahaha

    ReplyDelete
  7. @Lupi
    haha, mmg kat ganu pon...
    pandai ko ek...

    @1325542785369070963.0
    nenek,
    selamat beraya dengan cucu-cucu...

    @WZulhilmi
    kita berumah terbuka secara virtual online je, nak????

    ReplyDelete
  8. dh lame aku x tgk penyimpan mohor diraja ni....dh brp thun...dlu aku la tergedik2 nk duk dpn tv tggu pemohor ni mncul smbil pgg mohor die n sebut...esok raye...haha3

    aku pon nk mtk maaf jika ade silap n slah...terkasar bhsa k ek....0-0 la...hehe3

    ReplyDelete
  9. @Miss Comot
    hahaha, skang dah takde nafsu dah kat org tua ni..
    hehehe
    ok, 0-0 kita smua...

    ReplyDelete
  10. xpuas lg berpuasa, da raya kn....

    ReplyDelete
  11. @raja dinie
    KAN??
    ntah laa..
    sempat ke tidak utk Ramdhan akan datang..

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: