Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 19, 2010

Aku Tahu, Sepatutnya Aku yang Mulakan. Tapi BAGAIMANA?

this is one less than hundredth..
..and I'm sorry!!




..Encik Penjual Tiket Wayang sebagai Mr MatchMaker
Dilema Awekku Blogger Terkenal!
Andaikata Mata Aku Mampu Merakam, Aku Mahu Capture Senyumannya dan Printkan Sebesar Poster

credit lukisan mr. uNo




24 comments:

  1. mule la!

    bual je pape...even u start something sounds stupid it's ok..

    at least u try lorh...

    dh mule selesa nnt,then pndai2 la..

    *dak kecik ni mmg suke pkse org..har3

    ReplyDelete
  2. salam kenal...aku br je follow blog kau nie..so bila baca entry psl girl ni,rasa sweet je...hehehe....
    sms je dulu...tgk respon dia..jgn call trus...
    nmpk agak desperate...
    maybe sms teka teki kat dia...
    kau cam byk koleksi teka-teki...bg yg simple jek...
    gud luck!!

    ReplyDelete
  3. sy sokong! bg la teka teki ke.alaa, knl2 la besa2 lu.b urself bro!;p
    gudluck.cumell la katun!

    ReplyDelete
  4. serius suke gila entry ni!!
    macam kartun!hehehe:)
    unik!:)

    btw..i think u should stat 1st..
    atleast send a message..
    try la anta smething yg sweet..
    girls love those sweet things k..:)

    gudluck bro!:)

    ReplyDelete
  5. la la la la

    ko mule dgn ayat paling koman pun ok,

    "hi, watpe? adakah mengganggu?"

    atau mcm kawan-kawan yg lain bitau, teka teki pun ok, tp die follow blog ko? kang tetibe bagi teka teki die mcm pelik lak hehe

    atau bagi pantun jenaka, gurindam, syair cewah

    kalo ko rase benda di atas tu mcm desperate je, so mulekan dgn ayat koman kita biasa-biasa sms orang lain

    "Salam, hi apa khabar?"

    tahap keseriusan tu tpulang la pade ko sbb ko lebih ngerti cara ko nak approach die, tapi aku kenal ko pun melalui cara ko yg lebih santai, so guna la cara ko itu.

    p.s: maybe die pun menunggu ko sms die agaknye hahaha

    ReplyDelete
  6. aku xmau komen pasal apa masalah hg, 1 ja aku nak cakap...
    AKU SUKA LUKISAN HG!!!!!!!! TERBAEK DARI LADANG!!!! I LIKE!!!!!


    SKIN (^_^)v

    ReplyDelete
  7. ko mulakanlah dulu
    kan senang

    ReplyDelete
  8. mule la!! asal la susah sgt nk stat dlu. ego a tu. ego nnt kang melopeh. padan muko.

    ReplyDelete
  9. @iema_z
    haha, kekok sket rasenye nk berbual..

    @luvly teddy
    waah, nice one..thanks..

    @Misal Zarith
    thanks cik Misal.. ;)

    @little cart00n
    msg smthing sweet..
    hm, dlm kpala mcam dh ade idea..

    @shukjessa
    simpler is better, kan??
    i'll try..

    @Skin
    hahaha, lukisan pensel je..
    conteng2 je..

    @hans
    hm, dah nekad nak mulakan..

    @.::tAk AdE pErAsaaN::.
    hahaha,
    bukan ego..
    just lpas dah seminggu,
    tak ke dia rase pelik sbb lpas sminggu baru nk msg/call??

    (selepas je balas komen ni, aku tumbuk kpala sendiri sbb rase bangang kenapa lpas sminggu baru nk nekad mulakan dulu..)

    ReplyDelete
  10. setuju dgn x ade perasaan di atas!..hehehe..betul bro..start je..x kan ppuan nak start kot..mesti dia malu..dia tegur kau dkt sunway dl tu pun dah kira nrani abes dah tu..ni kau la pulak yg kena start..ol the best ya!..

    ReplyDelete
  11. gile lambat aku...
    aku x bukak blog dari ari Jumaat kot..hish!

    mase aku ngan BF aku, mula2 dgn teka-teki la..hee..

    ReplyDelete
  12. @theSkycrapper
    hahaha, bukan tak brani, just tak tau nk ckap ape je..

    @KERAK NASI
    tak rase ke kalo aku bg teka-teki kt dia mcam tiba2 je??

    ReplyDelete
  13. mr cero lukis sendiri ke ni?

    ReplyDelete
  14. @eQuRlz
    kebetulan kt dpan mata ada pensel, kertas n scanner..
    mlas nak menaip..
    hehehe

    ReplyDelete
  15. abg popcorn..
    cantik lukisan abg..:">..
    xD..
    alaaaaaa..
    ape susah??..
    hentam je pape yg timbul lam benak..
    1st word kte menggambarkan watak kte...
    just be urself lai der!..

    ReplyDelete
  16. @yaa busuk!
    hm, u r right..
    tp risau laa ape agaknye 1st impression dia, ek??

    ReplyDelete
  17. jngan lmbt sngat msj gadis 2...
    nanti dia ingat kamu x brminat...
    ape susah...
    mulakan msj dgn salam or hye...
    yg lain2 nye akan mncul sndiri...

    i think, gadis tu pn brminat kt kamu...klu x xkn dia tgur kamu dulu kt kdai brg cmpter 2...
    oke...cpt2...nanti trlepas...
    gud luck kawan~~~~ ;)

    p/s:entry psl si gadis kasut converse sngt best...new entry please...hehehe

    ReplyDelete
  18. @raja dinie
    thanks!!
    about gadis tu, sy tak amhu letak harapan tinggi sgt..
    kalau ada jodoh, ada laa..
    kalau takde, ada hikmahnya..
    kan??

    ReplyDelete
  19. @DaHLia

    thanks..
    saje suka-suka tukar angin kejap..

    ReplyDelete
  20. lukisan ko so sweet la...giler sawan ko time ni..hehe

    ReplyDelete
  21. @✿nenek moden✿
    hahaha, sawan ek??
    hehe

    ReplyDelete
  22. ko la sawan+angau..hehe..budak sc minat seni..cantik lukisan ko..

    ReplyDelete
  23. @✿nenek moden✿
    hahaha, biase je laa...
    (merendah diri..) >o<

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: