Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Dec 1, 2010

SNAP dan EPIK!



Kadang-kala,
satu saat sahaja diperlukan untuk sesuatu itu terkesan dalam hati.
Kesannya, berjuta saat terulang dalam ingatan.

postquam-scriptum:
L sedang bercuti dengan keluarga di luar negara.
Aku langsung tak rindu.
Aku tipu.
RINDU? Apakah itu?
Aku tipu lagi...

=============================
48) [link] Suatu Ketika...
47) [link] 17 Minit Percuma Hidupku
46) [link] Sampai #3 Jika
45) [link] Sampai #2 Kenapa?
44) [link] Sampai
43) [link] Bergenang, namun Tidak Berlinang




...lebih dalam Si Gadis Kasut Converse




26 comments:

  1. yup!! sangat setuju! (",)
    ~sweet memory~

    ReplyDelete
  2. rindunyeeee nak bace entri2 berkaitan ngn L lg..
    rindu jugak kn..?

    ReplyDelete
  3. yup..

    cinta.sayang.suka
    semua itu bawak erti yang berbeza.suka tak bererti sayang. sayang tak bererti cinta. cinta tak bererti rindu.

    apa yang aku merepek pun aku tak tahu.kepala otak aku tengah sengal..hahaha

    ReplyDelete
  4. aku selalu nak kan saat itu..

    tapi cukuplah dengan yang ada..
    hua hua hua

    ReplyDelete
  5. uhuiiii.. besh2.. sgt sweet.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. sweet... hehehehe.. kompem pecah jerawat dalam idung tu.. huhuhuhu..

    singgah sambil mengomen.. boleh kan? :P

    ReplyDelete
  7. alolo so sweet , masing2 terkena . pdn muka! hahha

    ReplyDelete
  8. er..cero..ni kau dengan L ke??adegan kau dua org??eee....comelnyeee.. kau rindu dia..tapi tak ngaku..cis cero.. sedangkan lalat rindukan kekasih dia.. eh..apakah lalat??hehe

    erm..aku tunggu lama entri ko sal L..nak baca lagi..

    ReplyDelete
  9. perkhh..aku nk buat jugakla..hua3..

    ReplyDelete
  10. mcm mana lah agaknya nk picit jerawat dlm hidung.. Hahaha.. Cero dh rindu L! Sampai buat komik utk dia.. kantoi~~

    ReplyDelete
  11. huhu...mesti kau xleh tdo malam.asik ulang2 tengok gamba L

    ReplyDelete
  12. aah la...rindu nak bace pasal L...cero...drop her an email la kalau rindu...kalau terlepas nnt nanges tak berlagu laks...

    ReplyDelete
  13. alololololoooololollololooolo...comelnye korang..haip, jgn bertepuk tampar sgt..hehehe..

    ReplyDelete
  14. alololo..
    sy snap gmbar awak..
    sy snap hidung awak..
    comel ja!!!

    p/s: jgn la tipu kata tak rindu cik abang..heheh

    ReplyDelete
  15. ko rindu L kn cero..hihihi.. >_<

    ReplyDelete
  16. awek gi melancong ke..wuu
    ko gi la melancong jugak, jgn melencong sudah :P

    ReplyDelete
  17. gempak ar entry ni...memang gempak..pictures speak louder

    ReplyDelete
  18. time2 cani la ko nak buat dialog romantik.


    mata gua bengkak. hati gua bengkak. makin membengkak lihat adegan romantis itu T_T

    ReplyDelete
  19. so sweet couple nieh.....
    sume nie ko lukis sendiri ke? comellah aku suka.

    ReplyDelete
  20. adeh!..ahaha..sakit kot...L tu wife ek?

    ReplyDelete
  21. dah tgkp gmbr boleh masuk facebook

    ReplyDelete
  22. @JelinaJoli
    aloh aloh jelina..syian dia..lama ai tak p ngomen kat blog yu :P

    cero : spontan itu lebih best dari buat-buat / pura-pura :P

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: