Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Dec 14, 2010

Api

Kisah benar tentang seorang 'manusia yang tidak dianggap'..



..dan sebab tu aku tak suka pintu automatik!
Diorang selalu anggap yang aku ni tak wujud!!




37 comments:

  1. wah..itu kamu kah? Kesimpulannya anda berbdn kecil mcm semut sampai sensor pintu tu takleh nak trace, bdn anda takde heat langsung (makhluk berdarah sejuk harharhar) atau invisible man, ke hollow man???

    ReplyDelete
  2. alaa cian nye..
    kenapa jadi gitu


    jahat pintu tu
    huhu

    ReplyDelete
  3. sensor boikot kamu! hahahahha

    ReplyDelete
  4. ko kene pi ngn org len kot..xpun masuk le ngn org ramai2 tu..
    badan ko xley detect ngn sensor kot..
    hahahah..

    ReplyDelete
  5. hahahaa..lawak2.. anda d anak tirikan oleh pintu terkebut..

    ReplyDelete
  6. hahahha
    ak suke!!!
    keanehan yg sgt nyata.
    maaf cero bkn ak nk mengata tp ksh ko ni wat ak berminat sgt, ke-rare-an sgt terserlah di situ

    lg satu, pendekatan penceritaan ko sggh mengagumkan.
    yg pasti ko amat berbakat!

    ReplyDelete
  7. dengki sungguh pintu tu dengan kau ye. haha

    ReplyDelete
  8. sadis tauuu

    hahaha salah pijak kot

    ReplyDelete
  9. cube kau ikut blg org2 tuu :p
    hehe, mmg 'API' lah pintu tu, manual lagi bagus.

    ReplyDelete
  10. cube kau ikut blg org2 tuu :p
    hehe, mmg 'API' lah pintu tu, manual lagi bagus.

    ReplyDelete
  11. ko kena percaya dekat pintu tu. Ko lalu je. nanti ko dekat dia bukak punya lah. remember believe the door! LOL!

    ReplyDelete
  12. lompat2 sket macam mr.bean.hek hek

    ReplyDelete
  13. wahahaha, xpenah dengar kisah macm nie. cero memang unik ah. kih3

    ReplyDelete
  14. lompat-lompat sikit..hehehe

    ReplyDelete
  15. aku penah gak jadi camni. rasa cam bangang jer berdiri depan pintu x bukak2..tapi xde la sampai byk2 kali camtu. lawak la hang, cEro. len kali ketuk2 sket takpun kalau x malu wat cam Lupi ckp kat atas ni..haha

    ReplyDelete
  16. jahatnya pintu otomatik tu!
    mungkin lepas ni bro cero kena pergi shoping complex yang ada pintu kayu je la..hehehe

    ReplyDelete
  17. kau jlan hentak kaki kuat sikit boleh?

    tu cara aku nk suh pntu tu terbukak.

    ReplyDelete
  18. @kata kila
    hahaha, agaknye laa...

    @sakura lover's
    aku pon tak pasti..aku tak dpat didetect kot...

    @Fiszsah
    badan aku takde laa kecik mane pon..hahaha..sbb tak berbaloi utk didetect kot...
    hahaha

    @::..Dia daYa..::
    pintu tu dengki tak kasik aku masuk..hahaha

    @liyanaziz
    hahaha, sensor benci aku...

    @pu3aan
    itu kebetulan aku sorg2, kalo ramai2 mmg boleh je lalu..berbekalkan badan org lain, hahahah...

    @~* chirpy_chummy *~
    pintu tu menganakderhakakan aku..hahahah

    @Al
    terima kasih, biasa2 je..cuma lg baik kalo smpaikan dlm bentuk grafik dr perkataan, kan??

    @Nanad.
    sebab pintu tu kurg hensem sikit dr aku..hehehe

    @tia
    sgt sadis!!

    @.::WaNiE::.
    dah byk tmpat aku pijak, cm tu gak jadinye...

    @sha :)
    hahaha, ringan ek??
    tak terpikir plak...

    @m i r a f i q a
    amik ko, smpai 2 kali ko komen kan mir..hahahah

    @WZulhilmi
    oh! nice tip..nanti aku cuba amalkan...

    ReplyDelete
  19. @9210147189154629308.0
    lu'luth,
    hahhaa, pastu masuk dlm cctv, org upload dlm youtube, aku jadik bahan gelak..hahahah

    @luvly mya
    hahaha, selalu jadik macam ni kt aku...

    @Lupi
    nanti org gelak kat aku..hahahah

    @Dark Half
    hahaha, malu arr bro..tak tau nk buat ape dah..

    @little cart00n
    hahaha, aku lg prefer pintu tolak tarik je..hahaha

    @iemaZAIMAH
    yeke?? cam org kawad ke???

    ReplyDelete
  20. HAHAHAHAHA. adeh, rasa kejam lak gelakkan ko. :P

    ReplyDelete
  21. chop3..ape kene mengena tajuk "api" ngn entri nih?..

    ReplyDelete
  22. @Sca Ndx
    hahaha, sux kan??

    @5464742685064286123.0
    dG,
    aku pon gelakkan diri sendri tau...
    hahahah

    @twinkle twinkle
    hahaha, manusia tp tak dianggap manusia...

    @pu3aan
    hahaha, ko akan tahu nanti..bukan sekarang!!

    ReplyDelete
  23. giler lah kau ni cEro. Mungkin sensor tu x dpt sense kehadiran kau sebab kau bukan 100% manusia..erk??

    ReplyDelete
  24. adoiii xleh blaa, pintu pun bole racist ngan ko hahah

    ReplyDelete
  25. @Sophie Al-yahya
    haha, tu laa psal..
    adakah aku ni cyborg? atau alien dr angkasa lepas??

    @Amir Auxin
    tau takpe..ape laa nasib idup ku ini...

    ReplyDelete
  26. pe kejadah pintu tu cmtu...adesss...sakit hati je...

    ReplyDelete
  27. @tulip
    hahha, aku yg kena ni lg arr sakit ati tau...

    ReplyDelete
  28. hahahha...*gelak guling²*
    lawak gila entry ni. mcm en cero ni halimunan plak kan. haha

    ReplyDelete
  29. @syazwani
    hahaha, cEro pon pikir camtu gak...

    ReplyDelete
  30. nnt klu ko nak masuk ..panggil aku ek..hehe..

    ReplyDelete
  31. @1651360773285631423.0
    nekmo,
    nanti nk masuk aku tunggu ko lalu dulu tau..hahaha

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: