Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Dec 17, 2010

Emas

===========================================
===========================================
===========================================
===========================================
===========================================
===========================================
===========================================


===========================================


postquam-scriptum:
Walaupun aku tak tahu sejauh mana kebenaran hukum 3 saat ni, tapi aku adalah pengamal setia hukum ni..hahahah




25 comments:

  1. hahaha aku suke weh entry via komik mcm ni...comel gila hahaha.standart kalau macam baratan dkt kedai bumiputra mmg ad roti camtu kot..mane2 aku makan pun same jgk

    ReplyDelete
  2. hoho..alasan tuk x mkn....x baik membazir....huhu

    ReplyDelete
  3. aku pun offer sape2 yang nak.hahahahha.same lah pulak!!!

    ReplyDelete
  4. lor..dh xnak tu taruk je la tepi..
    ade makanan dibuat passing2 mcm bola..

    ReplyDelete
  5. hukum ni memang wujud ke?serius aku tak tahu..

    ReplyDelete
  6. hahaha nak cari alasan so that takyah makan roti tu kan? :p

    ReplyDelete
  7. cntiknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lukisan kau..sumpah aku jeles weh cero woi....

    smalam aku masak ikan salmon...
    gile sedap....


    kau x makan roti nape lak?

    ReplyDelete
  8. hehe tu hukum based on kuman la kan, tapi yang aku dengar kalo ikut Rasulullah, apa-apa makanan yang jatuh, sekiranya ada sedikit habuk dan boleh dibuang, masih boleh dimakan.

    p.s: based on bacteria, aku rasa ramai yang takkan minum ais dekat kedai lepas ni kalo tahu apa ada dalam tu hehe =)

    ReplyDelete
  9. Eh! roti tu digunakan utk cicah dengan kuah salmon tu. tgk bazir je.. LOL!

    bila benda tu dh jatuh atas lantai automatik lah ada kuman. ni hukum mana belajar nih.. Kikikiki

    ReplyDelete
  10. Haha..alasan *tak nak * mkn roti tu...=P (lain kali bungkus,bg org kat umah mkn)

    ReplyDelete
  11. Ni kalau mak hang tau, sure kena piat takpun rotan satu. Huish..tak baik wat camtu. Nnt rezeki jd segan nak dtg. Nnt camne nak same level ngan 'L'

    ReplyDelete
  12. uish, membazir roti tu cero. haha

    ReplyDelete
  13. wei,apa ada kt dalam ais kat kedai?? sangat sedih aku sebagai pelajar sains untuk 2 tahun tapi tak tahu hukum bakteria...

    ReplyDelete
  14. hahahaha comel gileeee :p
    lagi2, katun yg "taknak" tu. haha.
    mcm ape jeeee :pp
    suka suka suka post ni (:

    ReplyDelete
  15. wah makan tak ajak! kalo ak ada ak xkesa ko bg roti, ngan salmon skali pon xkesa

    ReplyDelete
  16. aci x nk komen out of topic jap?

    err..err..pesal tajuk2 entry cero lately sume cam.. bulan, api,air,kayu,emas? esok ape plak? perak ke? x pun angin ek? keee...matahari? hrmmm...

    atau ade ape2 d sebalik tajuk yg xde relate dgn isi dalam ni? *kerut2 kening*

    ReplyDelete
  17. @hentakbelipat
    hahaha, kbykn roti diorg keras dan tak sedap!!

    @ini blog ayin!
    hahaha, takde niat nk bg jatuh...

    @kata kila
    baik offer org dr terbiar tak makan, kan??

    @pu3aan
    tak sengaja laa..jgn laa marah.. T_T

    @3176817911682254866.0
    sakura lover's
    aku pon tak tau..hahaha..
    tak wujud kot...

    @Amir Auxin
    dah jatuh, takdir roti tu tak masuk perut aku..hehehe

    @iemaZAIMAH
    hahahahahah...

    @lumut
    ikan salmon terbaEk!!
    aku suka!!!
    roti tak sedap!! keras!!

    @Shukjessa
    hahaha, bg org microb n bio, ais kat kedai sgt BIG NO-NO...
    tp air tanpa ais tak sedap arr..

    @WZulhilmi
    tp roti tu keras dan kering...
    tak nak!!
    hukum tu fiksyen je rasenye..hahaha

    @airaniez wirdani
    takkan nk bungkus roti je??
    hahahah

    @Fisz
    hahaha, mak aku cool..
    kalo dia ade, dia yg tukang perabih..hahaha

    @luvly mya
    sbb tu nk bg org mula2, tp dh nasib dia berakhir atas lantai..apekan daya...

    @sakura lover's
    cuba ko google..sure ko takut..hahaha

    @m i r a f i q a
    hahahha, suka laa byk2..hehehe

    @Fina Fento
    thanks thanks..

    @Lupi
    jom makan skali lagik..
    ko blanje..hehehe

    @~* chirpy_chummy *~
    er..hehehe
    ko bakal tahu satu hari nanti..hahaha

    ReplyDelete
  18. hahaha3 aku pon amalkan jgk tp klu aku syg mknn tue aku ubah jdi 10 saat k...haha3 tp tgk jgk la mknn tue landing kan mn....klu ats lntai pnuh ngn debu k hape k mmg x la nk amik blik kan...haha3

    ReplyDelete
  19. @Heidi Shafiq
    tak sengaja! takde niat!!

    @Miss Comot
    yes! ada gak yg amalkan 3 seconds rule nih..hahaha

    ReplyDelete
  20. hahaha..cero..nakal ek...ko tak nak...buat perangai budak2..hehe

    cero..guna paint ke??

    -nekmo-

    ReplyDelete
  21. @Miranisa =)
    hhaha, takleh ek??

    @Anonymous
    nekmo, aku guna paint pad dr henset aku..

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: