Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Sep 1, 2010

Fobia


"I don't wanna grow up!!!"


lepas tengok gambar ni dalam Facebook sorang member, terus meleleh airmata sebab gelak kuat...
WHAT SAY YOU??




20 comments:

  1. hahahaha.
    bengapnye la. haha.
    panas sgt agaknye.

    ReplyDelete
  2. tak malu betul org tua ni!! ish2!! sila menutup aurat!! budak tu trauma terus agaknya..

    ReplyDelete
  3. adehhh..kurang pahala pose aku..
    hahaha...

    ReplyDelete
  4. bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


    ape kejadahnye kau update bnd ni di bulan pose??

    ReplyDelete
  5. muahahahaha ngeri ngeri, tak tido malam aku malam ni miahahahah

    ReplyDelete
  6. hahaha

    geli hatinye tengok muka budak tu

    hahaha nampak dia geli sgt


    kahkahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  7. cero kalau tanya angah apa.. angah akan jawab hahahahaha

    ReplyDelete
  8. @KERAK NASI
    haha, muka dah laa selambe je..

    @WZulhilmi
    kesian budak tu, malam mimpi ngeri...

    @m i r a f i q a
    haha, takut beb..

    @pu3aan
    haha, takpe...
    tak nampak direct...

    @theSkycrapper
    haha, lawak ekspresi bdak tu..

    @iemaZAIMAH
    haha, saje je nak konsi gelak..

    @Shukjessa
    haha, mmg teruk mak bapak tu nak layan budak tu taknak jadi dewasa..

    @.::WaNiE::.
    nampak sgt 'bende' laki tu mngjijikkan...

    ReplyDelete
  9. @AngahSayang2314
    hehe, agak2 ape yg budak tu nampak ek??

    ReplyDelete
  10. haha cian budak tu..mesti dye xleh trima kyataan..hehe

    ReplyDelete
  11. ni bukan setakat gelak doe..
    AHAHAHAHAHA!
    jerit maki dosa sume campur..

    ReplyDelete
  12. aku gelak guling2...iskkk...kedut2

    ReplyDelete
  13. klu bdk tue da wat muke camtu mmg sah sgt ngeri...hahaha3
    adeh....mat salih tue kn rompak kot...baju2 die kn curi...sbb tu die x pki bju tp selambe je die ek..at least pki la kotak...kah3 XD

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. @KERAK NASI
    haha, pandai ko kan..
    pernah tgk ke??

    @8614881046718523179.0
    dear ice,
    dia mesti takut besar nanti dia punya jd camtu..

    @iemaZAIMAH
    hahaa, aku suka..
    hehe

    @7553514970535704043.0
    nekmo,
    aku nak cari dia laa..
    nk bg cadar aku buat balut badan dia..
    hahah

    @lumut esoklusa
    haha, camne ko tau kedut??

    @Miss Comot
    tp muka dia lek je...
    aku rase, dia dah rimas kot pakai baju sbb panas sgt..
    sbb tu tak pakai ape tu..
    haha

    @raja dinie
    hehe, lumrah manusia..

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: