Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Sep 18, 2010

cEro Pakai Baju Melayu

two-o-nine
I'm sorry..




Permintaan Hana Ahmad nak melihat cEro dalam busana baju melayu.
Then, your wish is my command.




..dan selepas aku buat entri ni, RM30 aku lesap!!
Tu laa bahana nak buat loyar buruk kat orang..
Padan muka aku!
jangan marah ye..




21 comments:

  1. Mane photoshoot hr tu? Nk tgkkkk...hahahaha

    ReplyDelete
  2. comey gile muke katun pki bju melayu!hahaha

    ReplyDelete
  3. gambar budak mana ko amik ni bro!hahaaha

    ReplyDelete
  4. ni kau ke? asl baju melayu lain =.="

    ReplyDelete
  5. ~sigh~.. - -".. patutnya cik hana tu letak nama ko yg betul. ni dia nk tgk cero. tu yang ko letak kepala cero tu.. Hahaha

    ReplyDelete
  6. haha..

    gamba pakai baju melayu dah dapat dah..

    tetibe muka kartun plak..

    tuan umah ni pemalu yer?? hoho..

    ReplyDelete
  7. KAH KAH KAH KAH KAH!

    aku yg amek rm30 kau.nak tgk wayang..

    AHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHHAHAA!

    ReplyDelete
  8. perghhhh!!! ok muke cero dah jdi kartun...haha3

    ok...saye tahu penguin itu monogami...itu sgt bgus...tp sgt x best biler x leh right-click...wuwuu3

    ReplyDelete
  9. @Misz Liana
    haha, bukak laa facebook aku..heheh

    @little cart00n
    hahaha, saje buang masa...

    @kata kila
    google je pon..
    hahah

    @m i r a f i q a
    sah-sah bukan aku..sbb ni budak kecik..
    hahaha

    @WZulhilmi
    hehe, aku tak buat silap, kan??
    tu mmg cEro, kan??

    @aleen adela akoo ^_*
    haha, biasak arr...

    @gha sudin
    sgt pemalu laa gha..
    hehehe

    @iemaZAIMAH
    ko rupanye...!!!
    pulangkannya!!!!

    @Miss Comot
    knape ko nk right click??
    nak save gambar aku ke??
    eheheh

    ReplyDelete
  10. zzzzz.....save gmbr ko watpe...haha3
    x la...aku suke open tab byk2....mls nk ulang alik buke post ni pastu kn return....sbb msa nk loading mik msa woo...
    klu right-click open tab sng...leh tgk bende len dulu lps bc @ wat pe2 yg ptut trus Alt+F4...hehe3

    ReplyDelete
  11. @Shukjessa
    hahahahah

    @Miss Comot
    Comot, kalo ko pakai mozilla or google chrome, kalo nk buka tab, ko just drag link tu ke ruangan tab kat atas, still jadik..
    try arr..

    ReplyDelete
  12. haha pandai kenakan org..lol x)

    ReplyDelete
  13. @Deqna
    tp dah dpat balasan sbb duit ilang..
    hahahaah

    ReplyDelete
  14. @raja dinie
    hahaha, terima kasih!!!

    ReplyDelete
  15. cis! kenapa aku tak perasan kehadiran entry berbaur kejam ni? kuangjo nye cero..ko kenakan aku!!! haisyhhh~

    ReplyDelete
  16. @hanaahmad
    jgn laa marah..
    hehehe..
    bergurau je...

    ReplyDelete
  17. hahaha...xdela smpai thp marah....cuma terkezut...

    ReplyDelete
  18. @hanaahmad
    bgus laa tak marah..
    hehehe

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: