Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Sep 7, 2010

Apa Ada Dengan 200??

it's 200 baby...




Sempena post ke-200 ini,
kawan aku merangkap share partner main guli kecik-kecik dulu,
mr uNo,
mengarahkan aku supaya buat satu Facebook Page untuk blog ni..

Memandangkan aku buta IT sejak kecil lagi,
aku menggagau link-link di Facebook seolah-olah mencari daun dalam hutan.

Alhamdulillah,
berkat Ramadhan dan kesabaran,
aku berupaya keluar dengan widget yang korang nampak kat tepi tu..



Nampak tak sedih gile 0 people like page tu...


Walaupun aku kurang tahu apa manfaat mende tu,
tapi macam cool je ada mende tu,
so aku pon on je laa..

Jadi, jika sudi,
like arr page tak seberapa tu...
InsyaAllah, lagi banyak kita boleh berkongsi bersama...

By the way,
dengan termaktubnya post ke-200 ni,
aku mengisytiharkan
Project Conquistador bermula.
apakah itu??
Project nak make over blog ni sket demi sket...
Korang dah boleh ucap selamat tinggal kat header otak/tahi itu..
hehehe...

post-scriptum:
haha, aku tak nak raya boleh???

aku tak balik kampung...




26 comments:

  1. aku tak tau la raya tu wajib ke x..
    tapi, raya tu hari kemenangan untuk umat Islam yg berjaya berpuasa bulan Ramadhan. Hee.

    Kira kau raikan la kemenangan kau tu. Tu je.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. haa...btol..aku setuju same cik kerak...selamat hari raya cero..

    p/s:aku dah like..haha..

    ReplyDelete
  4. raya itu sekadar yg perlu je, matlamat utama lebih kepada solat (tanda syukur) bermaaf-maafan, menziarah dan lain-lain. baju baru ke, biskut ke, lemang ketupat ke, balik kampung or tak ke tu suma lebih kepada adat je.

    aku beraya di kampung pada raya ke 2, itu pun balik hari je, jadilah sekadar yang mampu.

    ReplyDelete
  5. Alololo.. kesiannya.. meh raya umah aku meh. Ke ko mmg tak de kampung!!

    wowo!! Dh ada fanpage sekarang. Sila manfaatkan dengan aktviti berguna didalamnya.. hahaha

    gudluck untuk project susah-nak-eja tu! :)

    ReplyDelete
  6. hoho...
    sure2...
    akan meng'like' jap g.... huhu

    ReplyDelete
  7. ooo cian dia tak balik kampung ye.. apa lagi tengok tv la kan banyak siaran kan???

    ReplyDelete
  8. peerghhh dah post yang ke-200

    dah nak kejar aku tuh.

    syabas!

    -kudozu

    ReplyDelete
  9. @KERAK NASI
    haha, baik!!!
    aku akan raikannya...

    @tuan tanah
    terima kasih tuan tanah...

    @Shukjessa
    haha, kmpung dkat takpe laa balik hari..
    kmpg aku jauh nun di utara, susah sikit...
    hehe

    @kata kila
    kena sambut gak ek?

    @WZulhilmi
    ade kmpung, cuma raya abah keje..
    haha, sbnrnye aku tak tau pon fungsi fanpage tu..
    hentam je laa...

    @Fina Fento
    TERIMA KASIH!!!
    Selamat HAri Raya

    @aleen adela akoo ^_*
    terima kasih..
    baru 200, takde ape yg boleh dibanggakan...

    @echasuzrin
    terima kasih ellisa...

    @AngahSayang2314
    haha, ingat nak merantau keluar tgk wayang..
    hahaha

    @Anonymous
    hahaha, ko lg hebat laa kudozu..
    aku tak terlawan dgn ko...
    hahaha

    ReplyDelete
  10. aku da 'like'..
    dapat duit raya x?

    ReplyDelete
  11. owh...benda itu..aku sudah like....
    sape akoo? cri sdirik...muahahahahaha3
    thniah krna ada benda itu so lps ni bgtau update blog mllui tu je la kan...

    ReplyDelete
  12. xblek kg xleyh raye ke??

    weyh,kwn2 aq sume hotttt...lagi2 aku..kau nk knl yg mne?

    hahahahahaa!

    ReplyDelete
  13. oh tu ke reason bukak like page ni..
    ooo~

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya!!!
    aku da like da...(^^)v
    jemput jenguk blog aku jgk....

    ReplyDelete
  15. @Lupi
    haha, nak pow aku duit raya plak..
    aku ni baru je abes snarai org2 yg aku nk pow raya nanti..
    hehehe

    @Miss Comot
    haha, miss comot, aku kenal ko sape...
    hahaha

    @iemaZAIMAH
    NAK!!! kenalkan aku sorang dua yg super-hot..
    hahaha

    @m i r a f i q a
    jujurnya, aku tak nampak lg ape fungsi fanpage ni...
    tp layan je laa...
    kan kan kan???

    @chomelxii
    takde hal laa..
    aku mmg slalu dtg pon, ko je tak perasan, my frontierville neighbor..

    ReplyDelete
  16. amboih..excited nk mpos kau..miss L dh ckup hot lah..

    ReplyDelete
  17. kna la raya cEro...
    kate baju sdondon maroon thun ni...hehe
    jom rya kt kuala terengganu...;))

    ReplyDelete
  18. @iemaZAIMAH
    haha, dia lain...
    hehehe

    @raja dinie
    nAK!! nak ke KT..
    tp bas dah abes laa...
    camne nk pegi???

    ReplyDelete
  19. cehhhh.....dh ad dye ckup arh..ish3

    ReplyDelete
  20. @iemaZAIMAH
    kena ade byk option laa..
    untuk survival..
    haha (ayat mcam hampehh..)

    ReplyDelete
  21. hahaa....cero=jiran yg baek...

    ReplyDelete
  22. skrg dah maju apaa.dah 25 org yg suka.hoho

    ReplyDelete
  23. @chomelxii
    haha, ko pon baik jugak...

    @kata kila
    hahaha, kila dah like ke blom???
    hehehe

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: