Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Nov 27, 2010

Jom berkata "HuuYooooo!!" #2

Juga dari blog Emilio Gomariz


klik simbol + kat kanan atas frame di atas untuk full screen.

walaupun tak se'HuYo' yang sebelum ni,
tapi kali ni aku agak ketagih nak dapatkan nama sendiri kat dalam segitiga tu.




cubalah! mesti bengang nak dapatkan nama sendiri!

SELAMAT HUJUNG MINGGU!




18 comments:

  1. pergh!!!

    susah siut nk buat nama elie!
    grrr!! :|

    ReplyDelete
  2. la. aku tak dapat buat nama aku pun. arghhh

    ReplyDelete
  3. kalau huruf2 kat bawah tu gler bersepah aci x?hahaha>> MINE

    ReplyDelete
  4. grrrr!! x boleh la nak buat nama yana!

    ReplyDelete
  5. hahaha..
    weh!!!susah!!! nama aku panjang!!
    jap..aku try nama pendek..hahaha

    ReplyDelete
  6. taknak wat!

    dh cube.tak dapat.siot tul

    ReplyDelete
  7. Huhhh
    mmg perlukan konsentrasi yg tinggi
    ak tau sket teknik dia
    haha

    nah 3 penyertaan skaligus

    1) http://img80.imageshack.us/img80/9869/yuhuuuu.png

    2) http://img46.imageshack.us/img46/8186/yuhuu.png

    3) http://img16.imageshack.us/img16/1964/yuhuuuuuuuuuuuuuu.png

    Ada hadiah x cero? haha

    ReplyDelete
  8. @Dark Half
    hahaha, semngat kita ek??
    bagus2..

    @Al
    giler arr, lawa semua yg ko wat...
    rajin btol ko kan??
    tp takde hadiah laa..
    hehehe

    ReplyDelete
  9. yg Dark wat tu struggle giler ak tgk
    bersepah abeh kat kliling tuh
    haha

    bes layan sume triangle kat blog tuh
    blh wat dilayan masa bosan2

    ReplyDelete
  10. hahahah! cukopkah untuk jelinajoloseksidanhot?? tak lepas weyy

    ReplyDelete
  11. waaah! da berjaye! mmg ade 'ELLISA' je dlm tu.... hehehehe

    ReplyDelete
  12. bro,.
    setelah bertungkus lumus,
    dpt jugak buat nama ELIE!
    hahhahah

    cpt cakap hebat! ;p

    ReplyDelete
  13. aku x nk buat nama aku.. mcm susah aja.. dh lah panjang.. hahaha

    ReplyDelete
  14. memang bengang pon ni..aishhh...susah2...

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: