Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jun 19, 2010

Perempuan Makhluk Rumit #6 : Lelaki Selalu Menunggu

one-four-two
I'm sorry..


Jom berfikir..


Dapat masa google-walking
Aku faham, mesej yang cuba nak sampaikan ialah
'This is why man always wait for woman outside the toilet'

Tapi ada beberapa perkara jadi persoalan:

  1. Ko ingat laki masuk toilet terus buang ke??
    Kena bukak zip dulu doowh..
    Kalo pakai boxer, kena
    unbutton dulu..

  2. Ko ingat laki tak basuh tangan ke lepas ehem ehem??
    Abis tu kitorang laki ni suka sangat laa makan guna tangan yang jijik camtu??

  3. Siapa boleh bagitahu aku, STEP NO 3 untuk perempuan tu buat ape sebenarnya??


Hm...
Last-last, lelaki selalu jadi orang yang menunggu,
dan akhirnya, lelaki jugak yang dilabel ego tinggi..
Hm...
Agak paradoks di situ...




17 comments:

  1. hahah bro ko lupe letak tengok cermin la, belai2 rambut, bele2 tudung haha. tang tu yang paling lama pada aku la.

    kadang2 aku pun tak paham, perempuan dan tudung, kalo yang ada kekasih mesti tanye tudung ok? lebih kurang setiap sejam berjalan atau dia rasa kurang sempurna ke hapa ke, hehe.

    Kalau tudung tu senget sikit pun, orang tak gelaknye. lain la kalo pakai tudung terbalik hahahaha =p

    ReplyDelete
  2. bro..lelaki yg gentle..dia akan tunggu wanita walau bpe lama wanita tu dlm toilet..:D

    p/s: walaupun dlm hatinya maki2..hehehe

    ReplyDelete
  3. aku sebagai perempuan tulen pun kurang pasti step 3 tu mengambarkan ape..

    adekah memakai tampon?

    apekah??

    ReplyDelete
  4. daku sendiri heran step no 3 tuh. apekah?

    Jom tengok

    Hebat sangat ke penangan WOLRD CUP

    ReplyDelete
  5. oke...
    first, sy mmg stuju lelaki yg slalu tggu pompuan...
    tapi, pmpuan lmbt ada sbb nye, bkn smata2 krna duk mngadap cermin samada cntik ke x...(atas diri masing2)
    stiap prkara yg dibuat antara llaki n pmpuan byk bezanya walau untuk prkara yg sama...
    mybe llaki x tahu, dan x perlu tahu kot...:)
    tp pmpuan pn kna la pndai kejar masa, xperlu rsanya untuk buat org mnungggu lama...walau sesabar mna pun org tu...
    tu pndangan sy...:D

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. AKu setuju yang pertama tu. Tak kan lah lelaki tak basuh apa yang patut... terus keluar dulu.. Tapi aku tak tau lah org lain kan.. haha.. tapi org perempuan mmg lambat sikit dlm toilet2 ni. Nak betulkan apa yg patut.. Tunggu je lah.. Nak buat mcm mana :)

    Yang pic no 3 tu tukar ehem2 kot.. Wakakaka.. Tak paham aku apa simbol2 warna2 tuh..

    ReplyDelete
  7. hehe..step no 3?aku rasa..berak ke..kencing ke..gambo first b4 pic bentuk air tu aku tak tau..

    ReplyDelete
  8. @fiq
    hahaha, mane ade emo!!! cool je..

    @Shukjessa
    setuju!! tudung elok dh, tp duk tiup2 btol2..pelik kdg2 aku tgk..

    @little cart00n
    tp agaknya perempuan boleh tahan tak tunggu laki luar toilet??

    @Ch@ Ch@
    mcam tampon, tp apaekah??

    @@ku d! sin!e
    tak tau laa.. no 3 yg misteri..

    @miss nana
    masih misteri...

    @raja dinie
    setuju!!
    aku kurg minat kalo pompuan ni, mntang2 laa laki dh tunggu kt luar, diorg lagi nak lenggang kangkung..
    patutnye perlajukan laa perbuatan tu..

    @WZulhilmi
    hahah, maksud ko, pompuan byk mende nk kena adjust ke??
    hahah

    @9060485253898516887.0
    dear nenek moden,
    aku fikir mcam tmpon, yg air kuning tu tak tau, yg air coklat tu pon tak tau..
    hahaha

    ReplyDelete
  9. haha.. ape benda step no.3 tu?

    tgk la cra perempuan jaga kebersihan.. hihi =P

    ReplyDelete
  10. tampon kencing berak (step 3)

    tu selalu org luar negara je tampon2 ni..

    aish..laki ke perempuan sme je..mls aq ckp lebih2

    ReplyDelete
  11. hahaha. lawak giler, cam laki jejex gler j, da la x flush! XD
    nk cepat, carik jamban cangkung, so step 1,2 bole skip.
    step 3, spt iemaZAIMAH nyatakn lah. mungkin wanita kedatangan haid. tidak selesa memakai tuala wanita yg sama selepas beristinjak, maka 2ka kn yg baru. ^^

    ReplyDelete
  12. @@ien_R@z
    haha, nmpak mcam laki tak jaga kebersihan lgsg..
    msti yg buat gambar ni pompuan, kan??

    @iemaZAIMAH
    haha, setuju..
    owh, yg putih tu tampon, yg kuning tu kencing, n yg coklat tu berak??
    baru tau...

    @ajlaa
    hahaha, byk mende baru psal pompuan aku blaja dgn bace komen korang semua...
    bagus!!!

    ReplyDelete
  13. suke entri ni..
    haha..
    nice..

    ReplyDelete
  14. @saya_arief
    aku pon suka entri ni gak...hehehe

    ReplyDelete
  15. dakni selalu tgu dia depan toilet.. hahaha.. sebab jarang sekali masuk toilet bila kuar jejalan.. masuk toilet sembuq perfume betul tudung then kuar.. done!

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: