Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jun 23, 2010

GRATITUDE

Due to my past experiences,
I am very not a big fan of these words..


to YOU!

YES!! YOU!!
and you know why I thanked you..

I've reached a resolution..
The one that I can't put the words by typing them in here...
So to speak,
I am really grateful by having this blog as my medium...

Thank you all...




5 comments:

  1. same2!walau aku xdpt nk komen..huwaaaa!!!!! =(

    ReplyDelete
  2. adeh, baru ader masa nak mengomen last post tu dah di-disable plak.. hehe..

    emm.. orang kata kalau kita nak beri yang terbaik untuk orang yang kita sayang, kita sendiri yang perlu berubah dulu ke arah yang lebih baik untuk memberikan yang terbaik itu..

    jangan putus asa.. buat masa ni, tak perlu la dipikirkan sangat pasal enggang dan pipit tu.. kawan2, kalau sampai berkapel bagus.. kalau perhubungan tu berkembang sehingga ke menyalam tok kadi tu alhamdulillah..

    penah dengar orang cakap, kalau lama2 takut makin jemu dengan pasangan bro??

    takde la mendoakan plak, but there's always possibility in everything in life ni..

    just let it go with the flow.. cuma ingat beberapa perkara ni..

    sentiasa berikan yang terbaik dalam setiap apa pun yang dilakukan..

    dalam soal hati, jangan berikan sehingga 100 peratus.. sebab jika akhirnya kecewa, kita akan sengsara.. the worst part is never able to get up again to heal..

    sori la mengomen di ruang yang salah.. but i think i shud say sumting jugak..

    just take care.. be gud n enjoy everything tersedia pada masa sekarang ni.. berkenaan masa depan, u can think, but jangan bebankan perasaan.. there will be one day that u will be ready to think about it n it's not now yet..

    gudluck bro.. apaper, reply sini key?? hihi.. break the leg.. ^_^

    ReplyDelete
  3. @sweet-luv
    sori sgt2 ye girl...
    aku terpaksa disable komen utk poet tu sbb aku perlukan satu resolusi dgn segera,
    dan komen yg berlebihan boleh mnggugat resolusi aku..
    tp kata ko btol, kita perlu buat yg terbaik dan bersedia utk terburuk...
    aku dh ada resolusi, maka, just go with the flow like u said..
    btw, thanks...
    komen je mane2 pon, aku ttp akan baca dan digest!!

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: