Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jun 23, 2010

Lepas ni, aku nak belajar CPR dan Abdominal Thrusts laa..





by Super Sexy CPR on Vimeo




9 comments:

  1. hahahaha macam cilabi je, macam dah tak boleh nak pakai proper dress.

    dah tu siap ngenjut2 lagi keh keh keh...

    tp abdominal thrust tu kene wat betol2, kot tak kang sakit lak si mangse mampuih terus...

    p.s: jangan nyondol2, silap2 sondol kene penampar hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha cilake!!!
    wa sanggup koma terosss
    kalau kene buat camni!!

    weeeee ~~~ demmm!


    wakkakakakkaa


    >>___<<

    ReplyDelete
  3. haha aku penah tgk ni orang post kat fb haritu

    nasib baik aku pose hari ni so aku tak replay la

    tapi cam hampeh gak doo.
    xD

    -kudozu

    ReplyDelete
  4. @Shukjessa
    haha, at least dia ada ajar cara nak buat cpr n thrust kan??
    tak mcam porno biase..hahaha

    @Frodo Baggins
    aku pon seb bek tak berdarah idung...

    @Anonymous
    dear kudozu, kalo pose jgn tgk!!!
    tgk bile ko dh bukak pose..
    hahah

    @yeah, ngok ngek!!

    ReplyDelete
  5. idong nak bdarah dah
    tp wa menten cool!
    muahahahhaha. cilake


    >>___<<

    ReplyDelete
  6. @m i r a f i q a
    hahaha, suke2 je...

    ReplyDelete
  7. ku snggp pitam klu yg wt cpr org nye cm2...
    bhahaha ^_-

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: