Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jun 14, 2010

Apakah?? Bantu aku..


Klik untuk PEMBESARAN MEGA!!!


Aku baru balik dr bercuti..
Semalam, aku bukak gallery henset aku
dan ternampak satu gambar ni..
Aku tak ingat bile aku tangkap
tp aku rasa ada yg tak kena dgn gambar ni..
Tapi ape ek??


Apakah??
Bantu aku..




14 comments:

  1. haha. mungkin dia juga seorang blogger

    ReplyDelete
  2. mungkinkah dia salah sorang blogger cam kte jgk? jeng..jeng..jeng hahahaha

    ReplyDelete
  3. drawing blog atau drawing block?

    kesalahan mengeja agaknye..

    aku agak je...

    ReplyDelete
  4. blog lukisan????blok lukisan??ape tu??ape tu??ahahaha!

    ReplyDelete
  5. Drawing Blog??? Tak paham aku.. Drawing block kot..

    ReplyDelete
  6. saje je kot, taktik bisnes.

    kalo nak kate salah eje, jauh sgt. sebab BLOCK ade 5 huruf, sedangkan BLOG hanya 4.

    so andaian aku, tokei ni saje je, so orang yang terpandang, mesti terpikir "Eh bukan ke patutnye begini bla bla bla".

    Tarikan la pada sudut pandangan aku

    ReplyDelete
  7. @oh farah
    hahaha, ye kot..

    @n.a.n.a
    haha, dia patut tinggal url skali kt situ..

    @Ch@ Ch@
    aku pon rase camtu..
    tp takkan diorg tak prasan kot..

    @iemaZAIMAH
    hahaha, jual blog lukisan..

    @WZulhilmi
    Mungkin..kalo silap, mende ni tak patut lame, kan??

    @gooseberries
    yg mengeja tu kuat berblog kot..

    @Shukjessa
    ade ek taktik bisnes camtu??
    hehhe

    ReplyDelete
  8. jom sama2 kita tanya org tempat tu nak?huhu

    ReplyDelete
  9. mgkin satu istilah yg kita x tahu kot....
    hahaha

    ReplyDelete
  10. @1381911675772531873.0
    dear nenek moden,
    hahaha, malangnya, aku lupa kt mane aku tangkap gmbar nih
    mgkin kat The Mines kot..

    @raja dinie
    mgkin gak..
    drawing blog..hm..
    i wonder what it is...

    ReplyDelete
  11. haha.. kesalahan ejaan ke ape tuh??

    or maybe dia keje lukis blog.. erk?? boleh ke?? ekekeke..

    sila la pegi bertanya supaya dpt jwpan yg betul. hihihi

    ReplyDelete
  12. ada 2 kemungkinan. sama ada die memang ada blog atau kesalahan mengeja sebab drawing block is the correct answer :D

    ReplyDelete
  13. @@ien_R@z
    hahaha, dia dh slalu dgr perkataan blog, smpai nk tulis 'block' pon jd 'blog'

    @Mysara Newrie
    setuju dgn anda...
    hahaha, pkir2, lawak pon ade..
    takde sape prasan ke??

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: