Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 4, 2010

aku cEro yang sial dan hampeh!

aku ngaku blog aku ni hampeh dan picisan..
aku tahu aku bangang kurang blajar..
aku sedar banyak lagi yang lagi hebat dari aku...
banyak lagi blog ilmiah di luar sana..

tapi, ini blog aku,
aku punya, aku punya suka laa..
even aku nak kuarkan post dgn isi satu huruf F je pon ape korang kesah??

4 April 2010 jam 1315 dan 1317.
seorang celaka mengaku admin GB
(Geng Blogger) antar msg ini dalam shoutbox!


Mungkin ianya bertitik tolak dari entri Mari Kita Lihat Berapa Banyak Orang Yang Komen Dalam Entri yang Tak Bermakna Ini!!
Tapi, apa hak anda wahai si celaka berani nak menemplak aku camtu??

Dah laa penakut tak tinggalkan link!
Tunjuk bagus sampai sanggup 2 kali antar aku msg cam gitu..
Kalau rase besar sangat, ape kata ngaku je..
boleh berkenalan dgn orang yang mulia tu..
sambil minum secawan racun rumput bersama..

Bodoh boleh diajar,
Bangang boleh dididik,
tapi,
kalo penakut sombong?
Lu pikir laa sendiri..

seharusnya alam blogosphere perlu ada sikap hormat menghormati..
kalo tak suka, Alt-F4 sentiasa menanti..


p/s:
Sorry to all admins GB (especially
Kong) sebab aku tanpa usul periksa terus tuduh korang..
kalo si celaka tu tahu, musti dia tergelak terbahak2 sorang2..
tapi kt akhirat nanti aku nk jgak tgk ko gelak terbahak-bahak..
Satu dosa hina orang, satu lg dosa fitnah org len..
Ko jawab laa sendiri kat akhirat kelak!




21 comments:

  1. Pedulikan kata2 org lain yg xde kaitan dgn anda. Yg penting ini blog anda punya...

    Anda punya suka lah nak post apa2 pun selagi tidak post yg melampaui batas drpd tatasusila.

    ReplyDelete
  2. ntahnyer ramai sangat yang jeles x tentu pesal...

    ReplyDelete
  3. nama pun blog peribadi, ikut suka tuan blog ler nal post apa pun kan...

    ReplyDelete
  4. mmg DAYUS org macam tu,,
    siapala yg kutuk cero ni!
    meh aku patahkan side mirror dia plak!

    ReplyDelete
  5. aiyoo...
    ade gak org camni ek...
    hahaha...XD
    kesian aku tgk ko...
    nak wt camne kn...
    mulut org....

    ReplyDelete
  6. nape la sgt mendengki kat org neyh ?
    jht la dy x(

    ReplyDelete
  7. laa,sesuka hati je kutuk blog orang..lantak je situ..dia ingat dia bgus?

    ReplyDelete
  8. ada jugak org mcm ni..ape la punya x boleh fikir..personal blog, sukati la tulis ape..bukan ada ganggu sape2 pun..*hahaha..same je ayat aku dgn comment2 dkt ats kan..tapi ikhlas la eh bro, x payah layan org mcm tu..budak2 x sekolah je buat benda mcm tu..baling batu sorok tangan..x de rasa tanggung jwb lansung..

    ReplyDelete
  9. die itu ada masalah mental kot..
    biakn je ;-) wat rugi energy je amek ksh sal org gitu ;p

    ReplyDelete
  10. mungkin die jeles la tu tgk ramai yg masuk dan jadi follower...biasak la, bukan sume yg dtg sini dgn matlamat ingin berkawan

    ReplyDelete
  11. ewah sedap nye mengaku admin gb ek :D link xdek lak tu hahaha

    ReplyDelete
  12. salam bro...singgah dari GB tadi... tahu pasal ni kat forum...

    sori pasal kes ko...memang benda camni kita sebagai blogger kena hadapi...so, kena banyak bersabar...

    orang yg komen camtu serupa takde telur...berani melalak tanpa profile...memang jenis pengecut camtu la...

    apapun, keep blogging bro...

    salam ziarah sambil guling2 kat sini (^_^)

    ReplyDelete
  13. @aktechpage.com
    @Zephyr
    @Gapura
    @e~car182
    @Azizul Luqman
    @l n n z
    @sophie
    @theSkycrapper
    @MiSs TOrA
    @shukjessa
    @.::WaNiE::.
    @Azrul Hisham:

    Thanks to all of your supportive comments..
    Kalo korg ade depan mata aku, akan aku peluk korang...
    U'oll dah wat aku bergenang n semangat nak blogging dtg kembali!!!

    ReplyDelete
  14. dia ada masalah hati disitu bro :) relax na :)

    ReplyDelete
  15. cero..
    masa aku mula aktif blogging, masa tu 18 feb..
    blog ko lah antara blog yang aku mula-mula aku singgah.
    first aku tertarik dgn otak bentuk taik ko tu.
    lepas tu..baca entry teka-teki ko.
    kdg2 aku jwb dlm hati.
    kdg2 aku tulis komen.
    aku rasa admin tu bengang kot dia x pernah dapat buat teka-teki ko cero.
    sabo eh...
    abaikan...

    keep on writing okeh...

    ReplyDelete
  16. teruk betul la org mcm ni...
    jgn layan kan...
    mb ade wayer putus kat otak dia...
    ;)

    ReplyDelete
  17. @Melz:
    thanks!! skang dh relax sket, tp aritu mmg panas, Tuhan saje ug tahu..

    @KERAK NASI:
    thanks KERAK NASI..
    aku pon slalu pergi blog ko..

    @zella y:
    hahaha, saje nak cari gado kot..
    tak berhati perut lgsg...

    ReplyDelete
  18. wooo...
    ini org manyak kurang...
    huhuu...
    bolayan la manusia cmni...
    dah xde kje la tu...
    huhu...
    bg aku blog ko ok ape...
    1st time bce teka teki kt blog ko, dah wat pale aku berdenyut..hehehhee

    ReplyDelete
  19. aiyaaa. knp yg rmai suke cari psl ni -.-"
    xpe la. sabar aje eh bro :)

    ReplyDelete
  20. @Amirah Rashid

    Sakit ati ni bile kenangkannya..
    Ape yg aku wat salah kat dia ntah!!

    ReplyDelete
  21. yang penting aku follower ko ke 233..hehe..

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: