Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Mar 16, 2010

Mak aku kata, "Buat baik di balas baik!!"

Salam semua,

dalam entri
I'm Going to the Gatsby Deodorant Street Fair,
aku kategorikan diri sebagai kurang bernasib baik..
Dan akhiri dengan harapan untuk bertukar nasib..

Walaupun tetap bernasib kurang baik selepas terlepas peluang nak tackle
awek kasut converse,
aku dihujani dengan perkara yg baik-baik blaka...

1st,
aku menjadi follower ke-
88 dalam blog cik Amirah Rashid bertajuk
di mana si cik adik manis yg baru dapat result SPM ni meletakkan penghargaan terhadap aku dengan mempromote blog aku dlm blog dia..

Tak caya klik gambar di bawah..




2nd,
Uncle dari Uncle Punya Blog
menjadi follower aku ke
111,
dan aku balas dengan menjadi follower dia ke
999,
by then dia pon jadikan aku follower bertuah atas keunikan nombor2 itu,
dan promote di blog dia jugak..

Tak caya gak?? klik gambar di bawah..




Dan sebenarnya, sebelum dua ni lagi,
ada satu blog tu bertajuk
pelayaran
dari cik
si nelayan yang manis orangnya dah kategorikan blog aku sbg BLOG SERONOK sebab ada tEka-tEki..



Dan hasil dari diorang ni laa blog aku mencacak-cacak visitor walaupon tak gi blogwalking...

Thanks so much...
aku sgt terharu sbb blog picisan camni dpat penghargaan yg hebat dari org luar..(sob..sob..)

Owh ye, kepada yang lain yang ade link blog aku kt blog dia tp aku tak link balik,
sila bagitau aku..
kadang-kadang aku terlepas pandang atau lupa,
biasa laa, aku bukan Superman pon...


***********************

Hahaha, itu kehidupan blog..
Kehidupan sebenar aku tetap macam biasa...
Hari-hari macam biasa...
Pastu baru-baru ni henset kesayangan aku dengan BESTnye memutihkan skrinnya sampai aku tak leh nak tau sape yg call or sms...
TAHNIAH!!!

Takde sape2 nak blanje aku henset ke??
Alaa, N97mini pon dah ok dah!!!
thehehehe...

p/s:
I'm still considering nk hidup tanpa henset buat seketika waktu,
sbb dah terasa yang aku ni sangat bergantung kepada henset..
WHAT SAY YOU??

yang ikhlas,
mr. cEro




12 comments:

  1. tahniah pada anda kerana telah berjaya menjadi pemes di blog orang lain... hehe yippiee.... i like... n syok baca blog anda sebab menggunakan ayat2 yang best di baca... tahniah sekali lagi.. semoga berjaya hehe...

    ReplyDelete
  2. tuah ayam nampak kat kaki,tuah manusia dpt mkn kaki ayam wat sop kaki..hehe


    blog anda mmg besh,info yg bernas...troskn gn jke2 gemilang ituh..hee

    ReplyDelete
  3. hohoho truskan berblog sbb blog ko ni rajin update. dlm list aku yg tak byk, ade berape kerat je pon yg rajin update blog ahahah

    ReplyDelete
  4. bertuahnya ko lepas jumpa awek kasut converse ye? aku pun nak jumpa dia gak la. haha

    ReplyDelete
  5. blog aku ada 11 follower je lili..sedihnye..sila la berkunjung ke blog saya (tp x menarik pun)..hahahahaha..tahniah ya!..
    aku rasa idea fon tu kurang menarik, sebab bukan stkat kawan2 je, mana tau parent ke, COMPANY nak panggil interview ke..or AWEK CONVERSE yg berkongsi popcorn nak sms ke..kan dah susah..benda tu dah jd needs, bukan wants lg dah mcm dl2..sekian..

    ReplyDelete
  6. @SyahNas80:
    thanks my friend.. sgt menghargainya..

    @rizal jabai:
    haha, thanks.. tuah sy sape yg tau, kan??

    @shukjessa:
    aku slalu update mende2 simple je..
    hehehe

    @zaiMi:
    haha, blom kira bertuah sbb tak jumpa lg si gadis tu..

    @.:WaNiE:.:
    trimas

    @theSkycrapper:
    takpe, slow2 kayuh...
    kita berblog bukan kerana nk followers byk..
    mcam aku, just nk share mende yg aku rase interesting di sekitar aku..

    ReplyDelete
  7. silap aribln budak kasut converse yg abg jumpe 2 'Lucky Fairy' abg x?..
    ;p..hahaha..
    niway, i have fun reading ur entry..

    ReplyDelete
  8. bagus2! tu yang unik kalau buat teka teki even pon susah aku nak jawab.muhahahha!

    keep it up!

    -kudozu

    ReplyDelete
  9. wahhh. blog mite di sini. haha xD
    nway, tahniah lagi sekaliii :))

    ReplyDelete
  10. nset 2 ok lg aku rse..
    ko bkk sendri pas2 ko tgk kt blkg 2.
    die nye wyr tercabut 2..
    aku kne cm2 gak..
    tp skrg dh ok dh..
    klu xreti wat sendri, ko g kdi je..
    xkne tukr pape pun aku rse..

    ReplyDelete
  11. @yaa busuk!:
    my lovely luck fairy, hehehe..
    btw, thanks n hope u keep reading.

    @Kudozu:
    haha, harap ko akan keep supporting my tEka-tEki

    @Amirah Rashid:
    Thanks darling..

    @meng:
    Yeke? boleh fix lagi ke??
    nanti nk try tanye kedai arr...
    thanks!!

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: