Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Mar 2, 2010

Tagged from cik Aida Effarina

this is sixty-fifth
..and I'm sorry..

Ok,
masa aku mula-mula masuk dunia blog nih,
aku dapati ada beberapa '
unspoken rules' di kalangan blogger..
salah satu antaranya ialah,
'..kena tag..'
sape kena tag dalam satu post dimintak wat hape yg dimintak kena buat...
alaa, tak wat takpe,
cume level of respek dr si dia yang menge'tag' tu ilang laa sket..

this is my first tag,
hahaha, di'tag' oleh
cik Aida Effarina
dari blog dia
Butterfly! fly..fly..
aku slalu singgah blog nih,
kalo nuff tak tido, aku klik...
dan yg paling aku suka adalah gambar gajah hembus cahaya pelangi kat header dia..
nak banding dgn header aku yg selalu kena
'eeee yeekkk!!!' oleh org lain
header dia sgt hebat!!

ok enuff...
jom wat tag tu..


  1. You have to print screen the wallpaper that you are using right now..


    mcam pernah tgk kan?? kat ne ek??
    ye, aku tau selerak, tp kemas wat aku rimas laa..

  2. Tell us why you like the wallpaper

    Hm...aku tetiba tersuka dengan kombinasi kaler biru dan oren dan putih nih selepas terlihat sebuah gambar seorang artis terkenal yang berpakaian sedemikian..
    so, aku wat laa sendiri guna Photoshop..
    alaa, aku tau guna Paint pon boleh,
    tp korang perasaan tak kalo guna paint, bila kita save je dia akan jadi pecah2 dan tak sharp??
    jadi aku pakai arr Photoshop bla bla bla...

    Owh ye, jgn ingat aku suka kaler oren n kaler biru, aku tak kate camtu..
    it's just aku suka kombinasi kaler ni n beberapa kaler lain...
    Dalam dunia nih ade seorang je yang tahu aku suka kaler ape,
    dan org tersebut takkan bertegur sape dgn aku dh sejak 'peristiwa itu',
    n even kalo korang teka n jawab dgn betul,
    aku ttp akan ckap salah sebab simpan rahsia sendiri adalah menyeronokkan,
    lebey seronok dari naik roller coaster kat TimeSquare wahahahahaha...

  3. Tag 10 people..

    I'm sorry..
    Salah satu perangai aku yang agak menyakitkan orang len adalah aku tak berapa suka nak susahkan orang lain...
    So, aku dengan rendah dirinya menolak arahan tag ini..
    aku tak mau tag 10 orang, taknak susahkan org tu...
    hahahahaha ;p
    Jangan marah yek cik Aida Effarina...



p/s:
Hahaha, agak paradox di situ
mula-mula kata buat tag sbb sbg tanda respek kat orang yg menge'tag'
last-last taknak ikut arahan pulak...
hahahahaah..(sila baling batu kat sini...)




3 comments:

  1. HAHA thanks 4 answering.
    tak taw plak ade gak org suke gajah pelik tu. hehee :D

    thanks zillion rajin klik nuff walaupun dia slalu tido jee. hihii :)

    ReplyDelete
  2. takde hal laa cik aida effarina ooii...
    slalu laa singgah yek...

    ReplyDelete
  3. tag dh lama tak menjengah..blog kawan lain pn cm dh lama tak buat..eheheh

    wallpaper ni ikut orang la..ada yg tukar setiap masa

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: