Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Mar 11, 2010

I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Aku kategorikan diri aku sebagai orang yang kurang bernasib baik..
Percaya tak,
dalam beratus-ratus percubaan aku dalam cabutan bertuah,
aku tak pernah kena..
Masa sekolah plak,
bila time cikgu nak suruh buat kerja,
nama aku rajin pulak disebut..
Tak pernah menang peraduan apa-apa pon...
Even gores dan menang yang selalu tipu-tipu tu pon tak pernah nak kena...
Memang luck tak datang kat aku..

Tu laa pasal,
bila aku bukak emel dan baca emel
Nuffnang nak 400 blogger utk satu projek sulit,
aku cuba arr nasib daftar diri..
Padahal 2 hari sebelum tarikh tamat..
Dan aku rase musti laa dah cukup 400 orang dah daftar...
Tup tap tup tap...
Tadi bukak emel skali lagi,
ade emel dari Nuffnang bertajuk
Anda Terpilih Untuk Projek 400..

OOOooo...
Rupanya aku kena promote satu event nih,
namanya Gatsby Deodorant Street Fair..


Sedikit sebanyak pasal event ni:

  • Berlangsung pada 17 April 2010, bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur

  • Katanya banyak gerai permainan akan didirikan.
    Dari seringkas membaling getah hinggalah ke yang paling gempak bergusti sumo dalam beg udara. (AKu nak!!!)

  • Peserta permainan ini akan memenangi mata dan korang boleh menebus mata ganjaran yang terkumpul dengan barangan menarik dari Gatsby!! (AKu nak gak!!!)

  • Cabutan bertuah pon ada (hahaha, aku terpaksa lupakan) dengan hadiah seperti barangan elekteronik, komputer, telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000! (Huyooo, aku nak!!!)

Hmmm..
Aku musti datang sebab aku memang pengguna Deodorant Gatsby..
Haa??
Tak caya??
Ni haa bukti...

Siap ada 2 lagi..


Tengok, berapa banyak sealer sticker aku kumpul kat almari aku..


Korang ingat aku baru beli semata-mata nak promote ke??
Ni haa, bukti aku dah pakai sampai abes siap ada lagi dalam tong sampah bilik aku yang penuh tak terbuang nih..

**********

Camne nak ke Gatsby Deodorant Street Fair tu??
Kalo orang Lembah Klang tak tau nak ke Berjaya Times Square,
sila buang warnanegeri anda...

Cara paling mudah tanpa kesesakan lalulintas adalah dgn menaiki Monorel ke Stesen Imbi..
Area umah takde Monorel takpe,
Kalo pakai LRT Rapid, amik laluan Star boleh turun kat Stesen Hang Tuah (tapi kena jalan sket arr)
Kalo pakai LRT Rapid laluan Putra, singgah transit kt KL Sentral pon okey,
amik Monorel...
Tak tau gak?? Kontek aku dalam Facebook or Twitter..

Okey,
panjang lebar dan bosan dah...
Nak lebih info dan keseronokan,
singgah di
www.gatsby.com.my/streetfair
Gatsby dan Nuffnang menjemput anda semua!!!
Jumpa di sana!!!!

p/s:
Korang akan persoalkan ape kena ngena dgn nasib kurang baik yang aku bebelkan awal entri ni,kan??
Hahaha, sbb aku rasa ni adalah turning point kepada nasib aku..
Lpas ni mungkin aku akan lebey bernaseb baik..
Doakan aku ye kawan-kawan...
Amin...





11 comments:

  1. aku pon join..jmp di BTS nnt !!

    ReplyDelete
  2. wahh cam best.. nak pegi jugak la..

    ReplyDelete
  3. xtau plk brand ni ade deodorant..kekeke

    ReplyDelete
  4. @JMR: jumpa anda di sana jua...

    @Fafa Rafa: datang laa, mmg ramai blogger akan dtg pon...

    @Cik N: ko musti tau yg hair rubber tu je kan?? aku ade gak pakai tu...

    @Ariff Shah: TQ bro...

    ReplyDelete
  5. aku nak hair rubber je, sbb bekas menarik, bau menarik, rasa menarik. cum arge mahal haha kalo dpt free ok gak. deodoran? hmm bes kah?

    ReplyDelete
  6. Yg aku tau produk utk rambut jela..xtau plk ketiak pun ade...hihiii

    ReplyDelete
  7. dex dapat gak email yg tak akan meletup tuu-dex just hantar je info yg dia suh hantar tuu
    tapi rupanya kene promote macam ni ke?huhu

    ReplyDelete
  8. @BeaN MorENo:
    kalau jumpa jgn tak tegur tau...

    @shukjessa:
    aku ade 2 hair rubber..kaler hijau n oren..pemberian (bekas) yg tersayang

    @Cik N:
    yg rambut pon aku pkai gak...

    @FUNFABULOSITY:
    haah laa dex...org nk cari makan lebey, camnih laa...

    ReplyDelete
  9. x benasib baek dlm cabutan betuahtp bnaseb baek dlm blog uncle..nombo betuah tuh..heee

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: