Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Feb 26, 2010

call me 'perv', I'm just sharing..



resource: Good is




10 comments:

  1. hahaha this is called knowledge not porn or adult stories.

    ambil mana yg patut dan buang mane yg tak patut.

    tp aku rasa ramai pompuan skang yang tak ske pakai bra and panties. dunno why?? kalo lelaki tu aku paham la~~ hehe. lebih2 lagi kalau western sane la, very obvious

    ReplyDelete
  2. very informative though.

    kadang2 kita selalu malu nak bercerita ttg benda gini. tapi org skrg dh open. all these are knowledge what..

    anyway, tanx for sharing ;)

    ReplyDelete
  3. betul ker shukjessa? isk2..

    ReplyDelete
  4. info yang sangat menarik pasal breast....

    ReplyDelete
  5. okey je nie bro..... ini kan ilmu namenya....

    ReplyDelete
  6. kalau ade statistik untuk rakyat malaysia mungkin jadi lebih menarik...

    ReplyDelete
  7. nanti aku try wat sndrik yg statistik malaysia punye...
    mane sumber nk dpat angka statistik tu ek?

    ReplyDelete
  8. 'the average breast size in america is 36c'.. biar btol..? nand igt kan tu average tu asia nye women..ngahahah :P

    ReplyDelete
  9. 36c besar mane??
    tak tau laa, maklum laa kita ni baik orgnye..

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: