Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Feb 19, 2010

Patutkah aku delete account Friendster?

this is fifty-ninth...
...and I'm sorry...



Baiklah,
aku DULU aktif dlm Friendster...
siap ade blog dlm friendster yg jadi kegemaran ramai...
Kawan aku pon ramai kat situ...

Tp,
sejak belakangan nih,
sejak peristiwa 'ITU',
aku dah tawar hati dengan Friendster..
Sampai skang,
agaknya setahun lebey dah aku tak bukak profile tu..

Aku byk aktif dlm Facebook je...
Facebook best sbb tak pening mcam Friendster..

Now,
I'm considering...
patutkah aku delete je account Friendster aku??
Byk kenangan oo profil tuh..
Manis, pahit sume ade...
Jadi,
aku agak serba salah nak buang profil tuh...

Apa pandangan anda??
Patutkah aku buang??
Dalam hati memang nak buang pon...
Tp,
kalo anda dapat bagi aku satu sebab KUKUH kenapa aku tak patut buang,
akan aku consider sebab tuh...

So??
Patutkah?? Tak patutkah??


p/s:
aku dah tak kesah dah tentang 'Peristiwa ITU'..

really hargai sume pandangan korang!!




15 comments:

  1. klu boleh jgn la delete..coz dengar2 fs ni org m'sia dah beli..betul or x..xtau la

    ReplyDelete
  2. takyah kut..jadikan kenangann
    Updated blogger terhebat

    ReplyDelete
  3. takyah delete pun ok kot
    tp kalau nak selamat, buat la dia jadi private profile, orang lain x leh tgk
    =D

    akihiko

    ReplyDelete
  4. erm....ikot kan hati...delete je...
    tapi tak payah la..sebab bukan semua orang ada facebook... :)

    ada yang still setia kat fs tapi bukan aku ok...lalalala..

    mana tau berlaku peristiwa pulak kat FB..haaaaaaaaa! kita on lah FS balik...hakhakhak!

    ReplyDelete
  5. aku dah lama delete friendster
    hahaha
    tapi bukan skrg diorang kata friendster best ke?
    entah

    ReplyDelete
  6. entah, aku pon tak pernah melawat friendster dah lepas kena racun masuk facebook. ntah idup lagi ke tidak akaun dkt situ. bior jela, kot ade sesawang sosial baru pindoh pulok, tak gitu?

    ReplyDelete
  7. hamba rase... kamu kena ada fs jgk dan semua laman sosial tu kn... mcm tu ke?

    ReplyDelete
  8. Delete jer jangan pening kepala :D

    ReplyDelete
  9. xyah delete...
    bio je lar jdikan artifak...
    kui3...=P

    ReplyDelete
  10. apekah peristiwa itu?? ala..xyah delete..kngn tu...hehe..

    ReplyDelete
  11. xyah la delete...
    wat collection...
    kalo ade orang cakp,
    'ko ade fb??', at least ko bole berbangge lg...
    hahaha

    ReplyDelete
  12. tak yah delete arh. tapi delete semua gambar tu yang penting. Ini yang Hana buat lah sebab dah tak jenguk fs tu daa...

    ReplyDelete
  13. bia je la...
    kot kot kawan kawan ko sekolah rendah jumpe page ko..
    bole la die add..

    kang ko delet sume org tak taw pe cite ko
    kalo ko ta nak on9 fenster tu ko bia je la..

    bosan bosan kang ko bole bukak tengok2 kot kot ade awek mane tah nak kenal ke..

    kawan ko mase tingkatan 2 add ke ape ke..

    ReplyDelete
  14. biarkan jer..gua pun banyak kenangan ngan FS..tinggal lama gak r...bila gatal mai jenguk balik..banyak benda baru ttg FS dan DIA...yohohoho~

    ReplyDelete
  15. aku pon da lama x on fs....da x brp berkenan jgk ngan ciri fs bru ni....cam copycat fb je...tp bia la sbb fs bg aku mmg tmpt tok kite cri kwn lama n berkwn...

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: