Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Aug 30, 2010

Muzik Yang Sedang Aku Dengari

one-nine-three
I'm sorry...


Roll over mouse at the images to see captions.









Ada tujuh track lagu..
I. Years From Now
II. Mana Oh Mana
III. Senyum
IV. Erti Hari Ini
V. Susun Silang Kata
VI. Emotions
VII. Sungai Lui


Personal favorite aku, EMOTIONS
sebab melodi dia sedap.
Lagu macam Susun Silang Kata, Sungai Lui, Mana Oh Mana dan Erti Hari Ini dah banyak keluar dalam radio.


Serius tak menyesal beb beli walaupun kena gadai satu baju raya.
Sebab kalau bukan kita yang support muzik tanah air,
takkan korang nak harap mamat Indon yang support??
Beb, diorang tengah sibuk bakar Jalur Gemilang sebagai tanda konon hebat diorang.
Yang penting kita tak bodoh sampai nak bakar bendera diorang dan lumurkan najis sendiri kat dinding kedutaan guna tangan sendiri.
Kelakar laa diorang, pandai buat lawak seberang...







14 comments:

  1. sy xbce surt khabar..

    ape yg jadi?

    (dgn muka suci)

    ReplyDelete
  2. tahnye, bodoh betol baling najis. kot ye pun nak baling, guna la glove. nampak sangat cetek minda. dah baling sure-sure bau melekat seminggu tu hahaha.

    diorang tu berlagak je lebih. cuba datang malaysia, eh pembetulan. cuba kita halau rakyat diorang dari sini, haaa nak merempat dekat mana?

    antara negara terkaya dan punyai nilai matawang yang tinggi: malaysia, singapore, thailand dan brunei.

    tapi yang betul2 peace dan aman damai adalah malaysia, brunei dan singapore. nak masuk secara haram ke singapore? buang sampah pun kena khidmat masyarakat, kalo PATI sure kena tembak. brunei? hahah jauh. so malaysia jugakla yang mereka akan jilat balik setelah meludah.

    kira untung la orang malaysia ni baik-baik walaupun ada segelintir sangat je yang dera pembantu rumah (tu pun nak kecoh satu indonesia minta gaji naik). yang diorang siap boleh berniaga sume tu apa kes???

    dasar tak sedar diri, orang dah beri kesenangan pun masih tak tahu bersyukur!!! padanla negara diorang takkan pernah nak maju!! dasar hanjeng, melalak je lebih, bukit tak roboh gak haha

    ReplyDelete
  3. huhuhu tidak faham komen2 di atas. kenapa?

    ReplyDelete
  4. yg bestnye, stesen TV sibuk pasang citer endon. aku pn x phm. tmbh lak citer2 yang ade magik2 kedaung ni. ape kejadah. kalau org malaysia buat citer magik2, bkn main lg org malaysia yang lain tu kutuk. org endon buat ape, semua pun besssttt!!!


    aizat mmg talented la.
    tapi kalau dia cinta-cinta dengan Liyana Jasmay, aku stop suka dia. Haha.

    ReplyDelete
  5. wah2!!! memang cantik cover cd dia.. betul2 kreatif. :).. Nak buka pun rasa sayang je aku tgk.. hahaha.. bagi tau lah harga dia berapa..

    ReplyDelete
  6. lagu2 aizat mmg layan~ best! Indon?yucks~ aq x ske cte indon yg bleluase kt tv.. selamat mnyambut kmerdekaan!

    ReplyDelete
  7. @iemaZAIMAH
    haha, ko ketinggalan perahu btol...

    @Shukjessa
    Aku mmg dr dulu tak puas ati dgn cara indon layan kita...
    diorg dtg Malaysia kita layan punya baEk,
    nak carik psal lg..
    adoi laa...

    @.::WaNiE::.
    haha, takpe...
    bg yg paham je...

    @KERAK NASI
    semalam (Ahad) TV3 punya Jangan Tidur Lagi tetamujemputan Nora Danish mulanya..aku layan..
    sampai tgh, tambah Anang n pompuan dia tu, terus aku blah masuk bilik malas layan sebab diorg Indon...
    btw, aku tak rase diorg bercinta,
    tu sume sensasi media je..

    @WZulhilmi
    mmg cantek pon...
    tenung lama baru bukak..
    hahaha, kalo tak bukak tak dpat laa dgr lagunya..
    harga?? RM25.90..

    @me | is | aku
    sangat tak suka sinetron laa,
    slot keagamaan laa hari sabtu tu..
    ape? Malaysia takde ke rancangan bagus2??
    btw, salam merdeka!!!

    ReplyDelete
  8. erks! diorg mmg gn taik diorg k? erks...yekss...eeeiiiuuu...igt diorg bling taik anjing k...taik lembu k...bru la cam mesra alm skit...ni...erkksss....nsb bek da siap sahur...haha3

    makaih...ptt la ko x de bju raye@ krg satu baju raya tahun ni...cntik bebenor casing cd tue...n mmg unik...igt td lgu org lelama sbb tgk gmbr 1st cm dolu2 pny cover...hik3

    kat malaysia ni...pkje indon je yg byk wat jenayah bagai...tp yg jdi busuk malaysia jgk...diorg ni mmg taik la...haha3 tp de jgk indon yg bek duk sni...kan..kan..kan...

    p/s: kantoi...towel bntuk love2...hik3 X3

    ReplyDelete
  9. @Miss Comot
    itu bukan towel mandi tau comot...
    itu towel kecik wat lap air liur meleleh bila tgh juadah ramadhan..
    hahah

    ReplyDelete
  10. ni steps nak bukak album ke weh? haha.

    lawa tgn (:

    ReplyDelete
  11. @m i r a f i q a
    mir, ko kata tangan aku lawa,
    ko tgh kutuk aku ke???

    ReplyDelete
  12. @4129836115326385602.0
    wahai nekmo,
    mmg cantik n klasik..
    sgt puas hati tau...

    @raja dinie
    nak pinjam??
    meh datang amik kat umah meh..
    heheh

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: