Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jan 19, 2010

Aku tengok Gossip Girl sebab Blair HOT!!!

this is forty-seventh..
..and I'm sorry..

7 minggu 4 hari yang lalu, aku ade tgk satu episod Gossip Girl...
sbb aku tak tgk dr awal, jadi aku blank dgn sgala konflik dlm cite tuh...
so, aku decide nk donlod season 1 Gossip Girl dr sesawang...

7 minggu 4 hari kemudian, merangkap semalam...
setelah on off torrent bla bla bla...
aku pon berjaya mengompletekan pengdonlodan Gossip Girl season 1 tuh...
18 episod, 6.31GB size, aku tonton dgn senyuman...
n I'm officially akn follow citer nih..(HUH?? WTF??)

N aku bercadang nk beli je DVD season 2,
sbb derita mengdonlod bende2 bsar nih aku je yg rase...
hahahaha (byk duit ko...)



Apsal??
Pelik ke aku (lelaki) follow Gossip Girl??
Awek2 dia HOTZ dowh... mcam enjin keta Ferrari Enzo pas bergerak 230km/h selama 8 saat...
Blair Waldolf faveret aku (wahahahahahaha)...



Kan aku dh kate dia HOT...
sape kate dia tak HOT sila angkat tangan tinggi2,
senang sket aku nak wat flying elbow..



Aku jgak follow The Mentalist..
sbb Patrick Jane tuh super-duper-zuper cool...
Cool mcam pakwe bekas awek aku (bla..bla..bla..)
Van Pelt pon o gak, innocent je muka..
padahal.. Miaaooo



Aku pon follow Heroes gak!!!
sbb ex aku yg hebat tuh suka kt Milo Ventimiglia a.k.a Peter Petrelli...
gaya taknak cool, rambut pon takleh blah..
tp dia nih kategori renek gak kan??
sape tak suka dia angkat tangan kanan!!!
biar ex aku gi lempang korang (kalo dia brani aar)



byk lg cite aku follow...
Dollhouse, Supernatural, Top Gear, Bleach,
and my local favorite,
Blogger Boy!!

Chiaooo!!!




6 comments:

  1. ...aku pun tgh memfollow gossip gurl...syok bila ada org tukang download...=)

    ReplyDelete
  2. aku bengang gler ending blogger boy season 1. saje jek nk suh org follow season 2 plk. cisss!!

    ReplyDelete
  3. tgk arr yg season 2 plak...
    agak slow pd mulanye tp best gak aa..

    ReplyDelete
  4. salam
    ske gak kt blair
    wlopon die hampess
    haha.

    ReplyDelete
  5. aku pun baru je berjinak tgk gosip girl but untuk season 1 pun tak habis lagi..yup blair amat HOT.. hehe ni nak kumpul wat koleksi semua DVD hehe..

    skrg pun dah season 5 dah.. so slo2 habiskan semua hehe

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: