Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Mar 15, 2011

Semalam dan Hari Ini





18 comments:

  1. tahniah!

    ( aku tak pernah amik tahu tarikh2 ni)

    ReplyDelete
  2. aku ada dinner. dan tak smgt lnsung nak dinner tu.

    ReplyDelete
  3. lecturer dtg nak pantau tempat praktikal..cuak..

    ReplyDelete
  4. bila pula giliran anda?hahah


    makna hari ini untuk saya..
    15mac-maka bertambahlah 1 hari dalam hidup dan berkurangla 1 hari untuk sampai tarikh result spm.huhu

    ReplyDelete
  5. bg aku..setiap hari merupakan hari yg penuh warna warni..
    =)

    ReplyDelete
  6. wow, tunang hari selasa?jarang dengar.selalu mesti hari jumaat,sabtu atau ahad.papepon tahniah kepada kawan anda.

    ReplyDelete
  7. cero, mai tengok blog nih..
    http://fiqharminshah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hari ini;

    hari pasar petang dan hari duduk piknik bersama rakan. :)

    ReplyDelete
  9. hr ni yg aku ingat sejarah utk hr ni jelah. aku rasa lps ni lupa trus. Ganti bos utk meeting dgn level dekan2 dan 1st time plg lama aku berckp bg pandangan utk meeting camni. Selalunye aku menikus je. Serasa mcm ada gila beran dowh. Bila dah sampai ofis rasa mcm ngeri n semacam je. wahh..aku baru teringat, 15 mac 1995, 1st time aku lempang org, wakaka.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. hari ni adalah hari kesyukuran sebab baru dapat merasa bonus. :)

    ReplyDelete
  12. hari ini dalam sejarah aku dipaksa cuti oleh bos aku! hahahahaa

    ReplyDelete
  13. lama angah tak kesini kan??rindu ngan penunggu gua kat sini hehehe...sihat ke???
    cero angah ucapkan tahniah pada kawan cero yerrrrr

    ReplyDelete
  14. Hari ni aku baru tahu yang laptop memainkan peranan penting dalam hidup aku. LOL! Just got my new charger!! 2 hari tak online.. T_T

    ReplyDelete
  15. hari ini adalah di mana aku dapat rasa kepuasa bekerja setelah aku rasa today's working is fun!

    -kudozu

    ReplyDelete
  16. @kata kila
    dulu dia baca blog aku, skang dia sibuk tak bukak dh blog aku rasanya..

    @m i r a f i q a
    amacam, best tak makanan dinner??
    dapat skirt??

    @nourelcahaya
    fuh! gud luck!!!

    @jaaFahiza
    calon pon takde lg laa sayang..hehehe
    takpe2, banyakkan berdoa..insyaAllah ok nanti...

    @tulip
    aku suka!!! aku suka!!!

    @storyfromme
    dia nk amik tarikh 15 mac kot..walaupon aku tak tau ape signifikannya..hahaha

    @8708443720928145145.0
    hahaha, will be will be...

    @Ungu
    wah! bestnye....

    @Fisz
    pergh! ingat tu hari lempang org..hehehe

    @nur.sa
    apalagi? belanja arr..hehehe

    @hanaahmad
    hahaha, sbb ko kerje kuat sgt kot hana...

    @AngahSayang2314
    terima kasih angah sbb sudi jenguk cEro..

    @WZulhilmi
    hehehe, satu cabaran baru utk ko rasenye..heheheh

    @Anonymous
    BGAUS! kekalkan positivity tu, baru produktiviti bertambah...

    ReplyDelete
  17. hahah..ye la tu calon takdak.

    insyaALLAH..

    ReplyDelete
  18. @jaaFahiza
    haha, seriusly takde calon..
    yg ade pon, tak layak..hahahaha

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: