Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Mar 24, 2011

Muka Macam Kambing Minta Pelempang.

Ini sepatutnya entri semalam,
tapi aku tahu kalian mesti tahu kenapa aku tak publish semalam, kan?


Ini aku yang biasa.




Siapa-siapa pun aku jumpa, aku senyum, aku gembira.




Ini aku untuk SEMALAM.




Siapa-siapa pun aku jumpa, aku geram,
nampak semua macam kambing yang nak makan pelempang.




Jadi, aku kena tahan sabar. Serius, aku sangat tahan sabar.



Semuanya disebabkan,
AKU SAKIT GIGI!
Kalian pernah sakit gigi? Sakit kan?
Betul ke org kata sakit gigi sakit yang paling sakit lepas kematian dan sakit beranak?

postquam-scriptum:
Sakit gigi betul-betul buat selera aku lari 90%
dan buat mood aku lari 100%..




20 comments:

  1. pi le jumpe doktor....!
    jgn cam ayah aku.... takut jumpa doktor sampai dok tahan rasa sakit gigi dia tu... kesian aku tgk!

    ReplyDelete
  2. garang gila cEro time sakit gigi. bahayoooooo :P

    bte, comel tul kambing tu. senyum pulak. mmg nak kene penampo jee.

    ReplyDelete
  3. sabaqqq sabaqqq aku memahami walaupun aku tak pernah sakit gigi

    ReplyDelete
  4. hahaha.. ak mcm kenal gila dgn muka kambing innocent tuh.. bagi ak sakit gigi tuadalah sgt dasyat sbb sakit dia dekat sebatang gigi je tapi effect satu badan!

    ReplyDelete
  5. disebabkan berana sekarang org ckp dh xsakit sbb guna teknologi, oleh itu, sakit gigi telah mendapat tmpat prtama paling skit selepas mati.. tahniah kpd sakit gigi.

    ReplyDelete
  6. haha... antara byk2 sakit, sakit gg paling menyeksakan aku. sabar k cEro. banyak kumur air garam nanti okla.

    ReplyDelete
  7. orang kate kalau nak legakan sakit gigi, suroh orang lempang sebelah yang tak sakit tu. baru sekata katanya..tu orang kata la bukan aku kata..wakaka

    ReplyDelete
  8. sakit gigi menyebabkan muka org semua jd kambing?haha..buatla muka cam ayam kfc ke..bru rs nak mkn..haha

    ReplyDelete
  9. hahaha...sakit gigi memang sakit.

    ReplyDelete
  10. aku pun rasa mcm emo gak ni bila ada org kata sakit beranak tak sakit sbb teknologi dah hebat. Tak...aku tak marah cuma saje nak bgtau. Sakit gigi mmg sakit tp bkn alasan nak marah2 tau. Cuba ambik iktibar..
    1) ibu yg bersalin secara normal, akan merasa sakit yg amat ketika bersalin. Slps bersalin pun sakit sbb kat laluan digunting atau terkoyak. Tapi sesakit mana pun nak gerakkan bdn utk dptkan baby sbb nak susukan dia, n still ada senyuman.
    2) Ibu yg bersalin secara ceaser. mmg masa bersalin tu tak sedar. Tp once bius sudah hilang. Sakitnye mmg sgt sakit. sbb belahan adalah lg besar dr normal. Tp still tersenyum dan cuba gagahkan diri susukan anak dia.

    rasanya2 ibu2 yg bersalin tu pun takdelah marah husband sbb punca sakit2 tu, hahahaha

    So nasihatnye pegila jumpa doktor, takpun pegi jumpa mak n cium dia (ada kaitan ke tak ye). Kalau tak rawat camne nak baik encik adik oi..

    ReplyDelete
  11. eh sakit gigi yg paling sakit? not bad la kalo mcmtu.

    ReplyDelete
  12. huhu..g la klinik cero..member aku ckp kalo sumone tu sakit gg, org kt sekeliling die sume x kena kat mate die...x pasal2 free je kene marah..haha..

    ReplyDelete
  13. macam tu la perasaan pms. orang senyum buat baik pon kadang2 rase mcm nk kasi terajang!
    huhu

    ReplyDelete
  14. macam tu la perasaan pms. orang senyum buat baik pon kadang2 rase mcm nk kasi terajang!
    huhu

    ReplyDelete
  15. fuh.mujur x jumpe cEro smlm @@

    ReplyDelete
  16. HAA....TAK GOCOK GIGI LE TUEW

    ReplyDelete
  17. kalau ikut tips tokwan aku,bila dia sakit gigi dia akan ambil hammer dengan paku then ketuk kat batang pokok sekuat hati.. pastu hilang la sakit gigi tu.. tak pernah pulak aku try. kau try la

    ReplyDelete
  18. @3221007392178695901.0
    littlegirlz,
    aku dh pergi 3 klinik, kebetulan 3-3 tu cuti..maybe diorg berpakat nak cuti kot..

    @m i r a f i q a
    hahaha, sakit gigi, semua serba tak kena...org pon nmpak kambing...

    @kata kila
    hahaha, aku harap ko dpat rasa, walaupun sekali..
    (jahat tak??hehehe)

    @WZulhilmi
    padahal gigi kecik je, tp hangin satu badan,,semua buat tak kena..hahah

    @Wan Zulqhairi
    hahaha, tak jugak..after effect punya beranak sakit gak oo..nak tunggu luka potong sembuh, merana oo...

    @hanaahmad
    kumuh air garam..betul betul betul...

    @syafiq
    yeke?? seriusly? kang aku buat kang, dpat sakit free je..hahaha

    @airaniez wirdani
    hahaha, sakit gigi smpai selera pon hilang abis..sbb tu sume nmpak mcam kambing senyum..hahaha

    @storyfromme
    sangat sakit...long sharp pain..

    @Fisz
    hahaha, cEro tau sakit beranak mmg sakit walaupon tak pernah rase (takkan pon)..
    sbb tu kita kena sayang mak kita..hehehe

    @Encik Psychopath
    sbb sakit dia sakit yg lama dan panjang dan tak surut2...

    @tulip
    hahaha, malangnye klinik semua mogok, nak cuti beramai2..geram aku..hehehe

    @fadh ^_^
    hahaha, bezanya pms rase tiap2 bulan..hehehe

    @Nesa Wazir
    hehehe, kalo jumpa nesa mmg hilang terus rase sakit..hehehe

    @Bungakopi
    alaa, mane ko tau?? ko ngintai aku kt toilet ek???

    @jaaFahiza
    aku pernah dgq gak, tp tak pernah try...hahaha, sbb depan umah aku takde pokok yg boleh dipaku kot..hahah

    ReplyDelete
  19. dear cero,
    you are not alone~ bezanya, aku sakit tekak.. overall, i lost my voice.. huhu

    ReplyDelete
  20. @cinderella gemuk
    alalala, kesian kita kan??
    heheheh

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: