Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Mar 27, 2010

Sudut Pandangan Berbeza yang Mengkagumkan

this is eighty-second...
...and I'm sorry..


Ombak, cahaya matahari dan pasir..
Tiga entiti yang berbeza...
Namun,
bila eleman ini digabungkan oleh seorang genius menggunakan kamera..
Anda akan dapat ini...








My personal favourite.
Notice the dry sand below...



Clark Little, seorang surf photographer.
Terkenal dengan gambar ombak dari sudut pandangan yang mengkagumkan..
Makluman, semua gambar di atas adalah raw dan tidak diedit LANGSUNG.
Siapa tidak kagum dengan karyanya, sila hubungi aku..
Anda mungkin satu-satunya manusia pelik yang tak pandai menilai keindahan alam ciptaan Tuhan.

Lagi hasil karyanya di
sini.
Ingin miliki Photobook beliau,
The Shorebreak Art of Clark Little, di sini.

p/s:
Tengok gambar ni buatkan aku nak beli sebijik DSLR dan blajar ilmu photography.
Mana tahu, lepas ni aku tangkap gambar longkang dari sudut pandangan berbeza,
dan aku jadi
the next big thing??
heheheheh




2 comments:

  1. heheh beli jgn tak beli, biarpun beribu harga sejibik DSLR, namun nikmat gambarnya tak ternilai dengan harga sejibik kamera tu. Dan kalo gambar tu lawa ble jual, buat kenangan dan rujukan. Value? = Priceless

    orang kate nak blajar ilmu photography tak semestinya kena ada DSLR, ya btol. Tapi utk ambil gambar yang lawa, kena ada at least kamera kompak yang power yang harganya rm1k and above... DSLR kalo pandai cari rm1k+ pun dpt, so tepuk dada tanya selera hehehe.

    p.s: gambar adalah kenangan, di suatu masa kita pasti akan mencarinya kembali. So abadikan kenangan tu dengan gambar yang kita puas hati, dah keje boleh beli, nothing is impossible =)

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: