Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 11, 2011

Kini, Semua Orang Mampu Melukis cEro

















Jom lukis cEro..
kita mulakan dengan dinding tandas kalian sebagai kanvas.

postquam-scriptum:
Aku nak tengok kemampuan kalian melukis cEro,
jom kongsi dengan aku jom...




28 comments:

  1. kah kah..tu yg pkai bow tie tu cam kenalll jek..kah kah


    ok,nnt akn d cuba..da cuba nk tarok mn weh?

    ReplyDelete
  2. hahahahahahah cero = johnny depp

    jauh panggang dari api hahahaha

    ReplyDelete
  3. tetiba je johny depp kannn haha.

    ReplyDelete
  4. hahahahhaa....pasni aku nak try! hik3

    ReplyDelete
  5. aku hanya boleh lukis pakai paint je weh...tu pun cam harem haha

    ReplyDelete
  6. nnt elie try lukis muka bro..tgklah nnt jadi ke tak macam muka jonny depp tu..jgn jadi muka mr bean sudah..haha

    ReplyDelete
  7. wahhhh...lukis aku wehh..wehhh..nak tutorial lukis mke aku.ahhaha

    ReplyDelete
  8. wehhhh...lukis muka aku plakkkk!!! hhhaah

    ReplyDelete
  9. erk! abg johnny sye da jd cEro ==

    ReplyDelete
  10. wah senangnya nak lukis ko.hehehe..

    best entri ni!!

    rajin ko lukis wehh..

    ReplyDelete
  11. ha3,camne murid punya lukisan boleh jadi lagi kacak tu? :)

    ReplyDelete
  12. poyo.....


    sile tengok hasil aku.=P


    -kudozu

    ReplyDelete
  13. nanti aku buat!! Hahaha... Wow! Johnney Depp!

    ReplyDelete
  14. hehehe.. macam cara2 menulis huruf time tadika plak rasenye..

    ReplyDelete
  15. hahaah gambar johnny depp last skali tu xleh bla xDD

    ReplyDelete
  16. Who the fucking care!

    ReplyDelete
  17. hahaha..klaka la yg rmbut cendawan tu..

    ReplyDelete
  18. @~* chirpy_chummy *~
    hahaha, selalu nmpak kan???
    hehe

    @m i r a f i q a
    hahaha, try laa try laa...

    @kata kila
    alaaa, lukis laa sendirik..baru laa best!!

    @nurkaloi
    mane ko tau??
    same laa..hahahah

    @Fina Fento
    hahaha, sebab mirip kot..hehehe

    @hahau
    hehehe, cuba laa cuba laa...

    @hanaahmad
    sila sila, lepas try sila kongsi...

    @hentakbelipat
    paint susah arr, tangan aku menggeletar..hehehe

    @little cart00n
    hahaha, kalo mr bean pon carre gakk..hehehe

    @mr delirium
    hahaha, ko ubah je rambut n mata, dah jadi org lain..try arr cuba..

    @Wan Zulqhairi
    alaaaa, try laa lukis dulu, then ubah rambut n muka sikit je..hehehe

    @Nesa Wazir
    hahaha, cEro yg dah jadi johnny depp laa..hehhe

    @Sophie Al-yahya
    hahaha, ujung minggu byk masa, boleh arr lukis byk...

    @Faizal n Fashitah
    thank you thank you..cuba laa cuba laa..

    @storyfromme
    hahaha, dia ada bakat lebih kot...hehehe

    @458845885244404066.0
    kudozu, poyo sikit2 ok kot..hehehe

    @WZulhilmi
    hehehe, kebetulan mirip rasanya..hehehe

    @sarah zulk
    haha, sebab senang kot...cuba laa..

    @Amir Auxin
    hahaha, mirip doo mirip..

    @Anonymous
    alaa, ni yg tak best ni...
    kutuk tak kisah lagi, carut tu dah melampau kot..
    lek lek arr nak jadi pengecut pon..

    @tulip
    hahaha, tp rambut dia hitam berkilat..

    ReplyDelete
  19. model asal Cero... tapi final product Johnny Depp! Hebat~ hahahaha

    ReplyDelete
  20. @4600259014685466641.0
    littlegirlz,
    hahaha, mungkin sbb mirip kot...
    (sila muntah sekarang!)

    ReplyDelete
  21. nk tnya... color guna software apa?

    ReplyDelete
  22. @Bungakopi
    Software nma Paint.NET
    kdg2 pkai photoshop, tp sbb photoshop serabut sgt, jd malas nak guna...

    ReplyDelete
  23. argh! aku dah terlepas entri ni T_T



    johnny depp? wowwww *drool

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Zyra Roxx
      Hebat kan, jadi Johnny Depp...hehehe

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: