Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Oct 7, 2012

The Insignificant Misadventure of cEro with his Phone.



Kalian tahu apa yang aku buat baru-baru ni?
Mengisytiharkan satu musuh ketat.





Tolonglah.
Tak sampai setahun aku pakai henset ni.
Dah start buat hal.
Teknologi sekarang memang hampeh!
Nokia 3310 dulu sangat lasak, boleh buat baling anjing lagi.

Macammana laa aku nak capai Misi 3112 aku ni?
Banyak betul dugaan...



.




16 comments:

  1. kih kih kih.. bertabahlah cEro.. apa kata kita beli Galaxy Note sesamer.. boleh melukis di mana saje..XD

    ReplyDelete
  2. uit... lame siot tak singgah blog kau.. btw, tggu la ip5.. haha

    ReplyDelete
  3. dia merajuk kat ko kot?? ko ada buat dia sakit hati ke sebelum ni?? hahaha.. cuba la ko usap2 dia, belai2 dia.. mana tau dia ok balik..?

    ReplyDelete
  4. haha3 don't worry kdg2 hp aku pon buat prangai giler..xde coverage..dh tkn on off byk kli pon xde jgk so aku bio je...bru ade..hp tu sje je nk testing thap kesabaran ko..

    ReplyDelete
  5. cube tonggengkan enset tu confirm line die turun:P huahua

    ReplyDelete
  6. paling lama elie bertahan dgn fon sony dulu, selama hampir 6 tahun! since form 3. umur 21 baru tukar. tu pun sebab baterinya da mereng. kalau tak, mmg taknak tukar! sayang punya pasal! haha

    ReplyDelete
  7. cer ko gonyoh sim card ko tu dgn pemadam. kut2 berdaki ke sampai dia tak boleh baca. hurmmm...

    ReplyDelete
  8. selalu la gitu, time bawak gi kedai nak repair je dia elok. dah balik tak elok pulak. mengada betoi.

    ReplyDelete
  9. memamng ade phone cam tu..
    aku pon penah kene gak, bile bwk g kedai full bar..
    balik umah mmg x der line..
    last2 buang jer phone tu..
    mungkin ade dalang disebalik kejadian...

    ReplyDelete
  10. hurm..misteri ni..

    conan endogawa sila rungkaikan kekusutan ni..

    btw, dah ok ke belum?

    ReplyDelete
  11. Mungkin betul jugak cakap WZ tu. Atau mungkin jgua telefon tu ada masalah lain..

    ReplyDelete
  12. @Aujinz
    Nak! Nak! Nak!!!
    Tapi takdak duit..kihkihkih...

    @echasuzrin
    Haaa, rajin2 laa datang selalu..hehehe

    @Haris Khairuddin
    Hmm...dah mcam2 cara aku buat..
    Aku rasa dia benci aku laa..
    Dia nak org anggap aku ni gila kot..

    @Miss Comot
    Aku pon rasa camtu..
    Henset ni saje je nk duga aku, sabar ke tidak, kan?

    @8357386688479685260.0
    Hmmm..
    camne nak ckap ek?
    walaupun kedengarn mcam kelakar, tp aku buat jugak..
    Tak menjadik..hehehe

    @Elie Lily
    Peergghh!!!
    Lama betol sampai 6 tahun..
    cEro yg kuat pon 3-4 tahun je rasanya..

    @WZ
    Boleh jadi ke?
    Berkesan ke??

    @Nerzhul
    Kalo tak sabar, lama dah cium dinding henset ni..hehehe

    @MS. NO NAME
    Sebenarnya, aku dah sgt sayang dah henset ni..
    Penuh dgn segala khazanah..
    Nak tukar sayang plak..ish ish ish..

    @nazha anua
    Camtu gak..
    Kalo duduk rumah terus tak dapat line..
    Rumah tgh bandar pon tak dapat line..
    letak atas meja ada satu bar, bila ambik pegang kat tangan terus hilang..
    geramnyaaaaa....

    @Yousof
    Hrap2, kalo ada masalah pon, tak laa besar..insyaAllah...

    ReplyDelete
  13. aku tak boleh baca ayat2 dalam lukisan sebab hp aku ni akan 'restart' bila buka page 90kb keatas .. Hp lama yg buat aku geram ..

    ReplyDelete
  14. @CrazeeyDanny
    Alamak! bersalahnya aku sbb buat gambar besar2..sori sori sori...

    ReplyDelete
  15. haritu henset aku problem xbley buat panggilan kluar,jd aku pon call la...111.
    banyak kali ni tpi terputus2,xtau pasepa jd aku try lagi dan lagi pon sama gak,ptg skit aku cuba lagi.beginilah perbualan kami:
    press 111
    111: ya cik sekian3,boleh saya bantu?
    aku: ni henset sy xbley buat pangilan kluar la...
    111: cik ni pondok polis sekian3.
    aku: oh????
    .....................tutttt
    aku terus matikan call,aku ingat operator.
    shy...aaku
    lepas tu aku restart n boleh buat call.hahaha

    ReplyDelete
  16. @senyumsimpul
    hahaha, boleh plak call pondok polis..
    tp, jap2..
    111 tu no polis ke?
    seriously aku baru tahu..hehehe

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: