Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Dec 30, 2009

End of 2009's life SUX!!

this is my forty-third post...
..and I'm sorry!!


Kurang beberapa puluh jam je, tahun 2009 bakal melabuhkan tirai...
Sepanjang beratus hari tahun 2009, aku teka lebih byk airmata dari ketawa untuk aku...
And the only two good things happened to me in this 2009 were:



..aku jadi seorang uncle pd 10 Dec


*****

..aku dapat penuhi azam dgn menderma darah 3 kali dalam setahun tahun nih..


other than that, just as good as my middle finger!!
Life
SUX!!
Sekian, terima kasih!!




6 comments:

  1. Pergh senyuman seorang bapa mithali r...haha

    ReplyDelete
  2. hahaha, camne nk jadi bapak mithali kalo calon pon takde agi..
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha li, ko same mcm aku la. tahun 2009 dpt sorg anak buah. life berubah sebab hidup aku x pernah merasa ada sorg makhluk kecil yg ade pertalian darah yg kuat dengan kite. Dan yang lain-lain pun aku rase lebih kurang ko gak kot. Cuma pada aku, GAMBAR-GAMBAR yang aku ambil adalah kenangan manis buat aku... walaupun byk yg tinggal kenangan je pasnih...

    ReplyDelete
  4. hopefully, 2010 will be more better!!

    ReplyDelete
  5. "hidup mana lagi yang harus dijalani kalau bukan hidup ini?"

    aKu ade enam org anak sedara dan sumenye lelaki! =)

    akan aKu khabarkan kemurahan hatimu kepada para lintah, nyamuk dan sekalian makhluk penghisap darah.. hahaha..! =P

    -aKu-

    p/s :: happy 2010?!

    ReplyDelete
  6. thanks aKu...
    owh ye, darahku bukan utk dihisap...
    hahaha!!!

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: