Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jul 29, 2009

Wishlist yang takkan termakbul...

this is my eighteenth post...

Budak kecik comey!!!
Maaf ler kalo kebelakangan nih aku slalu online tp tak selalu update page nih!!!

Setiap hari, aku ade wishlist aku sendiri...
Lain dr to-do-list,
wishlist lebey kpada perkara yg aku nak buat atau mahukan tp aku tau aku takkan dapat,
at least bukan dlm masa terdekat...
Kali nih, aku nak kongsi wishlist aku hari nih...

Tasik
Aku berharap,
aku dapat berdepan dengan si dia...
dan bagi tahu hal nih...

Awak, semalam saya bermimpikan sesuatu yang
indah...
Semasa sedang melihat ketenangan air tasik disirami
sinar mentari petang,
datang seorang kanak-kanak berumur dalam 2-3 tahun dari
belakang,
sambil dia menjerit,
Papa!!! Papa!!!

Aku menoleh dan menerima pelukan anak itu,
sambil mendukungnya ke bahu, aku melihat seraut wajah
senyum padaku...
Pemilik wajah tuh bergerak perlahan
kepadaku,
sambil mengekalkan senyuman manisnya...
Dan wajah itu milik kamu...
Aku tersenyum...

Malang,
itu semua hanya mimpi...
Dan kekal hanya mimpi...
kerana takkan mungkin terjalin apa2...

Satu wishlist yang begitu pendek..
Tapi begitu mustahil untuk aku lakukan...

Ketahuilah sesuatu...
Aku begitu rindukan senyumanmu...
Mungkin aku salah, but at least bgtau apa salah aku...
hm..
tak guna pon kalo aku luahkan dlm nih...
bukan dia baca pon benda alah nih...

p/s:
Aku petik hasil dr blog sorg kawan...
Pernah tak dengar orang cakap jangan pegang sabun kuat-kuat nanti dia terlepas?




4 comments:

  1. 4 me..depends pd care kite pgg tu...
    If u know d ryte way..then sepatutnya x telepas la..
    But its all about fate. Kalau dah ditkdirkan nak terlepas...redha jela...

    Be strong...Be happy..We only live once so just njoy it! ;)

    ReplyDelete
  2. sz --> yeah, losing something valuable doesn't mean losing entire reason for being alive...
    Fate is something that NO ONE can fight against..
    Thanks!!

    ReplyDelete
  3. im so touched with the story..
    yup, u r rite..
    x suma benda yg kita nak kita akn dapat..
    what we can do is just pray n do our best..
    then,leave it to God..
    byk2 la doa n hope that u can get the best..

    remember, Allah knows better than us and He gives the best for us..
    if she's not belongs to u, means that u deserve someone much more better n insyaAllah, u will meet that girl one day..

    be strong..be patient n the most important thing is...
    banyakkan berdoa...when the rite time comes, u will get ur hepiness, find ur love n ur life...
    dont give up,ok...

    s a fren, i will always pray for ur happiness..

    take care n all the best...

    ^_^ (black angel)

    ReplyDelete
  4. anonymous -->
    To miss Black Angel...
    I know who you are...
    by the way, thanks a lot...
    tp ape yg aku blajar dr pengalaman, happiness bkan sesuatu yg kita cari...
    sebaliknya, ia dtg dr hati dan pemikiran...
    Kan???

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: