Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

May 14, 2015

Lelaki Bermantel Merah yang Membawa Tukul.


Salam,

So,
What will Thor be if he's just weilding regular hammer instead of Mjolnir?
CarpenThor. (krik krik krik)



[01] Previous-----02-------Next [03]

Random fun fact time.
Hari khamis ialah 'thursday' dalam Bahasa Inggeris.
Perkataan 'thursday' datang dari 'Thor's Day' yang bermaksud Hari Thor.
Tapi sudah tentu Thor yang dimaksudkan bukanlah superhero yang buat rawatan rambut setiap bulan tapi malas nak cukur bersih jambang tu, tapi Thor yang digelar 'Dewa Guruh' dalam mitologi Norse lama.
Dalam mitos Roman pula, Dewa Guruh mereka (yang sama dengan Thor) ialah Jupiter.
Planet Jupiter (Musytari) ialah planet kelima paling hampir dari matahari.
...dan khamis ialah hari kelima dalam minggu,
dan hari entri ini diterbit ialah hari khamis.
Booom! *mind blown*

I must be 'fun' at parties...(-_-")


Be awesome. Have a good day :)




.




22 comments:

  1. hahahaha! i loikes that 'fun fact'. Guess we will be fery punny in parties =_=

    tapi tapi tapi thor tersebut yg di atas sgt macho *melt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohemgeee... saya terbaca will be fery punny in panties =_=


      wkwkwkwkw

      Delete
    2. @Zyra Roxx
      Itu baru Thor je Zyra.
      Kau tak tengok aku lagi. Lagi macho.
      (up diri sendiri)

      Delete
    3. @Aujinz
      WHAT?! PANTIES?!
      **gelak guling atas tikar**

      Delete
  2. Yeahh, dah keluar puuun..! Good job cEro..! Aku patut contohi ko ni..!

    Shoooot.! Didn't see that coming..! Boooommm..! *mind blown.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Lee-kun
      Hahaha...
      Facts mengarut je pun, takde nak mind blown sangat...hahah

      Delete
  3. hahahhaha...carpenthor tu lawak gila

    ReplyDelete
    Replies
    1. @mashy_entah
      Hahahaha...
      Aku patut letak trademark dekat lawak tu...heheh

      Delete
  4. Ada tukul hebat, buat kerusi je? Elehhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Gee Lion
      Hahaha...
      Dah tak ada orang jahat nak lawan, apakan daya :(

      Delete
  5. An exclusive party for nerds n geeks would love to have you around cEro, heheh ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. party for nerds n geeks mcm best je. dok imagine bila party slalunye mesti yg hot2 je yg p huhu

      Delete
    2. @plain83
      Hahaha...sebab tu payah nak jumpa orang yg satu kepala, sebab mmg tak ada orang yg satu kepala dgn kita...hahah

      Delete
    3. @anamizu
      Hahaha...
      Asalkan nama parti memang selalu akan terfikir macam tu,
      kecuali parti politik arr (terdiri drpd pakcik2 dan makcik2 tua...) hehehe

      Delete
  6. hahahha.. lenkali suruh dia buat katil sekali.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Aujinz
      Gah gah gah!
      Katil kena cari tilam sekali bro...hehehe

      Delete
  7. Menarik punya fun facts :D

    Lawak CarpenThor tu agak kelakar jugalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Farah
      'agak' je?
      Penat tau fikir lawak tu...hahahah

      Delete
  8. CarpenTHOR, HAHHAHA tak terfikir pulak. Selalu dengar orang sebut THORbaekk. THOR'sday pun gua tak pernah terfikir. -____-

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nanadhoi
      Aku kan kekonon hipster, mana nak ikut apa yg orang selalu sebut...hahaha

      Delete
  9. carpenthor ea.. ahahahahahahaha....

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: