Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Oct 19, 2014

Buih Buih Buih Lagi...



Pendek cerita,
Plain83 sekali lagi menganjurkan contest yang diberi nama
'Contest GA #2: Isi Buih-Kata Komik #2!!!'.
..dan aku join. Yaay!

Bukannya apa,
macam dah lama sangat tak rasa semangat bersaing untuk memenangi sesuatu.
Hadiah pun menarik :)
Jadi diharap dengan menyertai contest ni,
aku akan bersemangat dalam saingan lumba lari dengan siput belakang rumah aku.
Power betul siput tu. Selalu potong aku. Cis.

Sepatutnya aku ajak kalian sama-sama join,
tapi lagi ramai join, maka lagi kurang peluang aku nak menang.
So, aku harap kalian bagi aku menang...hehehe

Tapi kalau degil juga nak bersaing sama-sama aku juga,
sila klik banner di bawah dan ke blog Plain83 untuk info lebih lanjut.




Dan inilah penyertaan aku:



Aku tengok pesaing-pesaing aku yang lain semua letak lebih dari satu penyertaan.
Aku nak kugak, tapi idea tarak laa...
Aku macam ada deja vu yang aku pernah pakai idea ni dekat somewhere else, tapi faktor usia gamaknya, ingatan taknak refresh...hehehe

Ok. Sekian.
Harap menang.


I surely will get back to you, Si Siput!
*genggam tangan erat*



.




29 comments:

  1. Whoaa haha nice one~ XD
    Ada chance nih, ada chance nih~ ;3

    ReplyDelete
  2. Semoga menang.
    P/s: hujan pun boleh dating juga.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. @mashy_entah
      Eeeehhh??? Macam dah biasa je? hehehe
      Memori daun pisang ke? hehe

      Delete
    2. Tak pernah. Sebab dulu ulat buku, duduk bilik je study.kahkahkah

      Delete
    3. @mashy_entah
      Alaaa, jgn laa rajin sgt asyik study je...gi laa cuci mata sama tgk abe-abe kelate...

      Delete
    4. Abe klate semua suka kahwin awal. Takmau aku, mulut depa manis, sekali terus lekat naya pening mak aku haha

      Delete
    5. @mashy_entah
      Alaaa, apa salahnya...
      Untung2 jadi bini no.2. Dapat payung emas...hehehe

      Delete
    6. Kau ingat senang nak payung emas. Amboi kalau mcm tu aku rasa semua nak bermadu.
      dari aku kejar payung emas baik aku cari yg bujang je pastu padlock kat rumah hahahahaha

      Delete
    7. @mashy_entah
      Hahaha...ganas sgt dah tu siap padlock laki dlm rumah...hahaha

      Delete
  3. woahhh dia punya dialog tu,pehhh sentapp. HHAHHAH
    niceee
    anyway good luck cEro, moga menang hendaknya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nanadhoi
      Hehehe, sentap ke? Selalu je kena dgn kawan2 dialog camni.hehhe
      Thanks :)

      Delete
  4. Replies
    1. @Hikayat Seorang Budak
      Aku pun harap aku menang...hehehe
      Thank HSB :)

      Delete
  5. lumba dgn siput pun boleh kalah.
    cuba kau lumba dgn badak, confirm kau tertinggal 1000 kali kelajuan cahaya ke belakang.. hahahahahaha..............
    harap kau menang, boleh kau menunjuk sikit kat cik ciput tu.
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Gee Lion
      Memula aku ingat kalah dengan siput tu benda normal...
      Sekali bila aku cerita dkat kawan2, diorg gelakkan aku...heheh
      Tak normal rupanya..
      Thanks Gee :)

      Delete
  6. aku dah terjoin jugaklah cEro.. sori bero, nampaknya peluang lu makin tipis.. koh koh koh

    *kekening Ziana Zain sambil tersengih keji*

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Aujinz
      Best man win, bro. Best man win :)
      **patah-patahkan jari**
      **jari patah betul-betul**

      Delete
  7. wahhh kemain lagi ko nak berdating ye cero.
    alahh sbb tu org tua2 pesan sediakan payung sblm hujan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @anamizu
      Hehehe...dlm blog berani laa. Realitinya siapa yg mahu...hahaha

      Delete
  8. Replies
    1. @nor nazliana
      Good luck utk awak jugak :)

      Delete
  9. Gdluck cero! Amboi dah pandai berdelog delog taww. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. @EZAN IDMA
      Gah gah gah! Sekali sekala apa salahnya...
      Thanks Ezan :)

      Delete
  10. Good luck cEro.. Kalau menang, bertambah lagi la koleksi baju hitam ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Zulhizam
      Kalau menang aku nak baju warna kelabu ar..
      Baju kelabu tak banyak lagi....hehehe

      Delete
  11. huhuhu , hujan kan pembawa rahmat :)) hee . singgah dari segmen sama :) http://rim-yeanna.blogspot.com/2014/10/contest-ga-2-isi-buih-kata-komik-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. @NURAIN LIYANA:)
      Thank you :) Good luck, pesaing! Hehehe

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: