Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

May 28, 2014

cEromonogatari : Wayang














.




29 comments:

  1. Replies
    1. @cinderella besar sikit je
      sama-sama...

      Delete
  2. x men best beroo..spiderman kureeenng..cerita melayu?hmm..krik krik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nazha anua
      Wahahaha, setakat ni takde sape lg aku dengar ckap xmen tak best...hehehe
      Kalo dgr, mmg aku kasi pelempang sedas...

      Delete
  3. X men aku belom tengok lagi. Ok. Hari ni aku pergi tengok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Aujinz
      X-Men best ooo...silakan tengok!!
      nanti boleh spoil bersama2...hahahaha

      Delete
  4. Dua² filem aku belum tengok lagi T_T

    Antara filem melayu yang sangat membuatkan aku menyesal selepas menonton adalah senario asam garam, satu malam kubur mengarut, eh silap berasap... kebanyakannya terpaksa tengok dan akhirnya menyesal sangat².

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Yousof Ngadi
      Tgk wayang filem melayu jarang yg rasa berbaloi...
      Dlm pd masa sama, penggiat filem sibuk suruh support local film, tp mutu tetap cap ayam busuk...hahaha

      Delete
  5. LOL.. kalau cerita marvel, kena tgk sampai kredit tu habis. dah nk marah dah td. takut spoil cerita bila sebut psl xmen. nasib bek x spoil. nak tgk mlm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Len
      Betul-betul-betul...
      kena tgk smpai habis baru puas, sbb ada post credit scene..
      Alaaa, jgn risau...aku sndiri tak suka spoilers...hehehehe

      Delete
  6. Kesimpulan: Wayang buat kemurungan. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Gadis Misteri
      Dia jadi kurang murung kalau ada awek di sebelah...
      whahahahahaha

      Delete
  7. oh, bagi seorang yang bukan kaki tengok wayang seperti aku, ko nak kasi spoiler ke tak kasi spoiler ke, aku tiada perasaan langsung... bila ada member ajak pi tengok wayang, aku selalu rasa nak mengelak, sebab aku lebih suka kalau diajak main bowling ataupun badminton... hahahah ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      sebenarnya, aku pon lg suka main boling or badminton or pingpong...tp malangnya org sekitar aku tak berapa into benda2 camtu, n sgt awkward kalau main benda tu sorang2...
      jadi, ke wayang laa kite...hehehe

      Delete
  8. Hahaha.. sendu betul ko ni. Asyik murung je keluar wayang. Sabo jela

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Dea Day
      Hahaha, teringat satu hari dulu lepas tgk Life of Pi, aku keluar wayang dan rasa nak bukak zoo...hahahaah

      Delete
  9. amboi kreatifnya. laju laju yaya klik button follow! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @yaya_flanella
      alaa, yaya pun apa kurangnya...hehehe

      Delete
  10. errr sipbek aku bkn kaki tgk wyg. aku slalu maintak adik aku tlg donlodkan je.sbbnye kalo tgk movie2 antu omputih terutamanya, aku xyah nak tekejut2 sbbnye aku blh cntrol volume lappy aku je ahahahaha =P

    so aku takkan murung kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. @anamizu
      Kalau donlod ni, masalahnya kena tunggu...
      Jadi lebih mencabar bila org sekitar asyik sibuk nak bg spoiler.
      Senang cita, pegi wayang layan sendiri...heheheh

      Delete
  11. ahahaha. betul. tp kalau konteks aku, aku tgk online movie ja #foreveralone

    ReplyDelete
    Replies
    1. @shada wentz
      kekadang, aku tengok wayang sorang2.. #ultimateforeveralone

      Delete
  12. Bab filem melayu tu macam nak setuju je.HAHHAH. sesetengah je yang worth it, yang bukan-bukan melambak.

    Tu yang malas nak pi tengok wayang, tunggu filem tu keluar time raya je tengok kat tv, lagi jimat. nak berguling-guling depan tv pun apedehal. HAHHAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nanadhoi
      tp kekadang time raya pun, kalau ada tayang tak tengok pon...hahaha
      sbb mutu rendah sangat...hehehe

      Delete
  13. Cerita hantu.pun sedap juga!!"""" Ps:heroes akan kembali pada tahun 2015

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Anonymous
      Yaaayyy!! Heroes akan kembali!!!
      Harap2 Claire ada lagi...hehehehe

      Delete
  14. Bertuah cero dapat tengok wayang, aku tak pernah pun. Ps:Puihhhh!!!!!!! Aku nak tengok x men gak!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Anonymous
      semangat dua kali komen...aku suka.
      jom tengok wayang sama-sama, berdua...hehehehe

      Delete
  15. Thanks cero.

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: