Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 27, 2014

Labyrinth





You spend your whole life stuck in the labyrinth, thinking how you'll escape one day, and how awesome it will be, and imagining that future keeps you going, but you never do it.
You just use the future to escape the present.
- John Green, in Looking for Alaska (2005)

[26] Previous-----27-------Next [28]




.




6 comments:

  1. woahhhh kool betoi ! aku ingtkn mmg xde jln kuar !

    ReplyDelete
    Replies
    1. @anamizu
      Cool, kan?
      Cuba bayangkan ada taman besar berbentuk macam ni...hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. @anamizu
      hehehe, insyaAllah nanti nak buat satu...

      Delete
  3. Diorang kabo, cara paling senang nak keluar dari maze keep one of your hand on the wall. Either right or left. Jap, aku nak try ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Aujinz
      Betul betul...
      Tapi dgn syarat (1) kau tak kejar masa, (2) labyrinth tu tak ada makhluk berbahaya yang sedang menunggu, (3) labyrinth tu tak berubah-ubah...

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: