Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 28, 2014

Anna





Kelemahan utama aku ialah....
aku tak pandai lukis perempuan.

[27] Previous-----28-------Next [29]




.




15 comments:

  1. pheww style gak tu.
    touch up skit lagi konfem ohsem !
    tp pd aku yg x reti melukis lgsung ni,
    itu pon dah cukup cun dah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @anamizu
      banyak lg nak kena belajar...
      lukis perempuan sangat susah...hahahaha

      Delete
  2. lol ha'ah mcm seekor itik... pfffttt kidding dude, lawa kottt sketch hang nih, a decent rough sketch of a girl ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      still, itu yg terbaik aku boleh buat...
      Aku tak pasti kenapa, tp nak lukis perempuan sgt payah.
      Tak menjadi...

      Delete
    2. owh ya speaking of drawing, aku pernah ada lukis ko sekali dgn aujinz, nazha n dilla, pastu aku letak kat blog aku (segmen highlight komenter - kategori pelukis), not sure if u have seen it though, that's y aku bgtau ko skali lg... hahah, nnt kalau mood melukis aku dtg balik, aku sambung lg segmen tuh ;3

      Delete
    3. Ya ya.. aku ingat lagi. Koh koh koh...

      Delete
    4. Aku pun ingat jugak!
      Buat laa lagi segmen tu Plain...

      Delete
  3. Kemahiran aku pada melukis perempuan sahaja, tapi bukan lelaki. Entah kenapa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Juno Rocket
      Hahaha, kita patutnya kena bergabung...
      hehehe

      Delete
  4. Melukis perempuan memang susah. Sesusah kau nak memahami mereka. Sekarang aku belajar melukis perempuan bertudung. Itu pun susah gak… grrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Aujinz
      Aku, kalau lukis perempuan bertudung, mesti akan nampak sama je semua...tak pandai nak letak karekter...heheheh

      Delete
  5. Aku pandai lukis perempuan, tapi badan je lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Anonymous
      Pic or no true...
      Hahahaha..

      Delete
  6. Kalau aku lelaki ke perempuan ke aku boleh je lukis. Cuma tu lah, tak ada rupa. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Yousof Ngadi
      Wahahaha, aku pon!!
      Setakat kepala kaki tangan badan tu mudah...
      Hehehehe

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: