Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 22, 2014

When I'm Angry...





..weirdly, of course. Genuinely weird.

[21] Previous-----22-------Next [23]




.




12 comments:

  1. semoga cepat sembuh yer...anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Rose Azadir
      Waalaikummussalam...
      Thanks. Terima kasih

      Delete
  2. serius? aku..kalau marah dan teramat geram, aku nanges. hahaha

    and i just found about it tahun ni.

    sbb apa? sbb aku jarang marah. heh! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. @~* chirpy_chummy *~
      Dulu bila aku marah, aku jerit2...
      Tp sejak sudah dimamah usia ni, aku marah aku senyum.
      Tp senyuman aku sgt tak manis dan menakutkan, jd org sedar aku tgh marah...hahahaha

      Delete
  3. Replies
    1. @anamizu
      tak rare sgt, sbb aku ada jumpa org yg sama dgn aku...
      Creepy betul muka dia masa marah...

      Delete
    2. maksud aku yg rare tu sbb bila marah--smile.
      haaa yg tu yg rare bagi aku. sbb aku x pnh jumpak agaknye.
      owhh bkn smile yg normal tu eh? ahakss ke cmne?? :P

      Delete
    3. @anamizu
      hahaha...
      betul laa tu kot...
      rare memang rare...hehehe

      Delete
  4. oh kalau aku marah, aku diam... dan aku pergi cari nescafe ais... wakakaa X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      Kalau nak makan masa marah, aku selalu cari benda yg sejuk...
      Kalau tetiba gi tibai kopi o panas, mmg menjerit laa aku...hehehe

      Delete
  5. not really. sbb ak pun buat camtu. lagi marah lagi lebar senyuman sambil ketap gigi. and mostly kwn2 ak sume lagi takut aku senyum dari aku jerit2 marah. :) and selalunya ayat time senyum lagi pedas dan berkesan dari kita jerit2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cinderella ela ela eh eh eh
      Betul3..
      Ayat yg keluar mmg pedas tahap 'kalau tak sedar lg mmg manusia bangang' punya tahap...hehehehe

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: