Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 15, 2014

Diari Si Kaki Tangguh





Bila nak berubah? Esoklah...

[14] Previous-----15-------Next [16]




.




8 comments:

  1. seberapa kompemkah anda esok idup lagi? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cinderella yang cantik
      Alaaaaaaaa......pedasnya!!!! Hahahaha

      Delete
  2. betul tu.. kenapa nak rushing2?? xkan lari gunung dikejar.
    hoho. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Haryz Khairuddin
      Kan? Anda sangat memahami, comrade!
      Hehehehe

      Delete
  3. jom kita buat dan setelkan semua ni sekarang jugak..

    #saidnoone

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nazha anua
      Ada seminggu lagi deadline,
      tak apa, aku siapkan hari ni
      #saidnooneever

      Delete
  4. bergantung pada apa benda yang nak kena siapkan tu... ada benda kena take it slow and easy untuk dapatkan result yang terbaik, ada benda yang boleh siapkan dengan segera dan hasilnya ok, right? ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      betul betul betul...
      tp kadang2 yg kena buat berterusan slow and steady pun selalu ditangguhkan last minute...heheheh

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: