Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Dec 23, 2012

Kucing Terbang!


Tahu tak apa yang buat aku tak tenteram belakangan ni?
Kucing terbang!


Untuk lebih jelas kenapa 'kucing terbang',
aku suggest korang baca entri '6 Cara Lain Untuk Aku Ucap Sama-Sama.'.
Check no.5 'The Subject Deflection' ada cerita sedikit tentang 'kucing terbang'.

Bila sebut kucing terbang,
aku akan terbayang ini...





Gambarajah:
1) Happy [Fairy Tail]
2) Hovercat aka Bullet cat
3) Orvillecopter

(klik link untuk keterangan)


Hm, dunia memang penuh dengan perkara pelik.
Terutamanya internet.
Tapi, internet juga terkandung banyak ilmu.
Bergantung kepada siapa yang menggunakannya.

postquam scriptum:
Perasan tak semua lukisan dalam cerita di atas adalah 'kitar semula' dari entri-entri sebleum ni?
Kemalasan melanda di hujung tahun. Hahaha


postquam subscriptum:
Typo di atas tak sengaja, tapi aku taknak betulkan sebab aku nak gelakkan diri sendiri..
'sebleum' pon boley!! HAHAHAHA!!!!



.




17 comments:

  1. nak jugak cakap ada kucin terbang tu kan? layankan je la labu.. haha. ;p

    tapi siyesly yang last tu agak kejam. kucin dijadikan helikopter. even dah mati sekalipon, but still... it used to have a life once.

    ReplyDelete
  2. cero! salam, lama gila x melawat blog kau, lost dah aku rasa, n tak tau kau masih ingat aku atau tak :) lukisan makin cantik.

    ReplyDelete
  3. mcm comel je kucing terbang tu? hehe

    ReplyDelete
  4. mana mana typo?.. mana?..


    Nyan cat... weee hooooo XD

    ReplyDelete
  5. x nmpak typo pon?
    mane??

    nyan cat~dengar leh wat jadi gian...hehehe..

    have a happy day bro..
    jgn malas2 k..:)

    ReplyDelete
  6. dia guna kucing mati utk eksperimen terbang tu? o.O

    ReplyDelete
  7. apasal tak pernah dgr org ckp kucing terbang untuk gantikan dgn sama2 pun sebelum ni. hahhaha..

    p/s: Elie salu tak pandai jugak ckp Sama2, tapi ckp no problem je. Cheywahh! Hahaha

    ReplyDelete
  8. nyan nyan nyan~ (=^w^=)

    kejam la catcopter tu, tuan dia patut sedar yg itu tidak membahagiakan kucing dia tu..huh

    ReplyDelete
  9. tonikaku, 1000 followers ga moratta de omedeto! XD

    ReplyDelete
  10. mana seblom nya..? skrol byk kali tak jumpa..

    ReplyDelete
  11. @~* chirpy_chummy *~
    Alaaaaa, jahat ko..heheheh

    @Haris Khairuddin
    aku dlm dilemma sama ada nak kata dia kejam atau sweet, sbb dia dah tunaikan hajat kucing dia utk terbang (itu apa yg dia kata laa)

    @si nelayan
    rajin2 laa singgah wahai nelayan..hehhe

    @Watercolour
    Nyan Cat! Glad ramai org perasan...

    @lumut
    hahaha, comel gilak...

    @Aujinz
    gah gah gah, kalo ko tak nampak bagus laa...heheheh

    @MS. NO NAME
    bagus laa tak nampak..untuk laa aku..hehehe
    aku pon slalu bukak nyan cat yg 10 jam dlm utube..saje nak troll org..hehehe

    @WZ
    Dia guna kucing dia yg mati kemalangan utk penuhi impian kucing tu utk terbang

    ReplyDelete
  12. @Elie Lily
    Haha, sbb elie tak pernah jumpa cEro lagi, sbb tu tak pernah jumpa org ckap kucing terbang..heheh

    @7038855864111206443.0
    mungkin pemikiran tuan dia tak mcam kita kot..
    atau dia sayang sangat kucing dia smpai tak sanggup nak lepaskan..

    @plain83
    jaa, arigato-gozaimashita..

    @nazha anua
    terima kasih!!
    Tak sangka btol...

    @4feet8
    baca btol2..heheheh

    ReplyDelete
  13. sanggup repeat bace entry ni..
    semata nak carik typo..
    gotcha! ;P

    ReplyDelete
  14. @MS. NO NAME
    Hahaha, sanggup ko ek..
    Baguslah kalu dah jumpa...
    seb baek aku bahan diri sendiri dulu...hahaha

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: