Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jun 5, 2012

The Twote #2 - Pertahanan Terbaik








postquam-scriptum:
I don't get it!

.




8 comments:

  1. hahhahaha... itu jer laa tempat mengadu.. kah kah kah

    sama jer macam "Aku lapo" "Nak makan apa eik?"

    koh koh koh

    ReplyDelete
  2. wei...yg ne mmg so truee..i didnt get it too.. bole plak cmtu kn? semua bnd nk tweet...they should get a life..a really REAL life..

    ReplyDelete
  3. Akhirnya cero da update new entry.. yea.. da lama ku tunggu.. u make me crazy lol dgn cerita si L tu.. how is she actually meyh?

    ReplyDelete
  4. hahahah itu terbaik. itu belum dia berdoa dkt twitter supaya diri dia selamat - hentakbelipat

    ReplyDelete
  5. kesengalan yg tak boleh belah


    hahahaha

    ReplyDelete
  6. macam ni ke kalau ada twitter? aku takde twitter pun.. tak tahu lah bagus ke tak ada twiter sebenarnya.

    ReplyDelete
  7. @Aujinz
    Haha, selalu nmpak tweet csmtu..
    Lapar, pegi tweet.
    Kalo lapar, pegi laa makan..hahah

    @BAIZURA NATASHA
    hahaha, bila twitter dah jadi 'a part of their life', apa nak buat, kan?

    @Anonymous
    Errr..arr..
    Boleh tak aku tak nak jawab soalan tu? hehehe

    @the
    haha, apa dia ingat tadah tangan berdoa tu sama macam tweet ke?? hehe

    @.::WaNiE::.
    Haha, sangat sengal sampai rasa nak pukul...

    @Sophie Al-Yahya
    Most of them mmg camni. Tweet perkara yg tak perlu.
    But U'll amaze how some people really tweet educational things.

    ReplyDelete
  8. Ko lukis ke nh? This is really good arts!

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: