Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Dec 23, 2011

Kalau Sudah Tiada Jodoh, Maka Tiadalah Harapannya











postquam-scriptum:
Henset aku rosak, jadi lukisan di atas aku lukis guna paint dan mouse. (patut burok!)

postquam-subscriptum:
Henset aku yang rosak ni ada nama, Io (pron: eye-yo)

postquam-subsubscriptum:
Sudah masuk seminggu aku tak pakai henset yang proper. Henset sementara sekarang aku pakai, hanya boleh dapat line bila aku keluar ke tengah jalan raya sana.

postquam-subsubsubscriptum:
Ada cadangan henset apa boleh aku beli yang boleh lukis jugak dan berada dalam liputan capaian kocek aku sebagai orang tak berapa nak berada?




12 comments:

  1. wo....walau tak guna hf, lukisan kau tetap mantap beb. aku pun xmampu buat...er....kau survey2 la hf mana yang bersesuaian ikut bajet kau. aku punya hf pun tunggu masa dah ni. nazak! huhu

    ReplyDelete
  2. @Mentadak Mentadu
    hehe, itu kalo jodoh dgn manusia..
    kalo jodoh dgn henset plak??

    @hanaahmad
    haha, burok kot guna paint n mouse..
    btw, jom tukar henfon baru jom..hehhe

    ReplyDelete
  3. saya dapat rasa kehilangan tu. sob sob..

    ReplyDelete
  4. lu pakai je 33sekupang.Lejen itu phone !!

    ReplyDelete
  5. @Fina Fento
    satu kehilangan yg menyayat hati...
    T_T

    @Amirah Yusof
    kalo ko nak sponsor separuh, mmg mampu sgt!! hehehe

    @Anonymous
    perrgghh!!!
    kalo jumpa kat kedai mmg aku beli dah, henpon paling lasak n legend pernah aku pakai..

    ReplyDelete
  6. henpon aku pn da nazak..tp aku teruskan juga, syg weh..5thn aku bersama dia.

    ReplyDelete
  7. @~* chirpy_chummy *~
    henfon nazak tahan lagi mar, sbb boleh pakai..
    henfon aku padam terus tetiba..cet, putus hubungan dgn dunia oo...

    ReplyDelete
  8. beli lah samsung note. hee dlam dia boleh lukis2 jgak.

    ReplyDelete
  9. hp aku pon da rsk...tp nsb bek de kakak yg syg aku tlg blikn hp bru...wwiii...alhamdulillah...syang kakak saya..*tiba2..hihi3
    klu nk touch screen murah bli la samsung tp rasanya x de paint la..

    ReplyDelete
  10. @syananoriza
    mmg berangan nakkan note..
    tp takde pitih laa plop..hahaha

    @Miss Comot
    henset skang byk yg gempak je lebih, tp fungsi bukan guna sgt pon, kan??

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: