Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jul 31, 2011

30 Hari Mencari Berkat


Bulan Ramadhan datang lagi.



Jadi,
bila bulan puasa datang,
banyak bazaar Ramadhan yang tumbuh,
banyak program masakan di TV,
banyak makanan yang kita sangat mahu cuba,
kebanyakkannya adalah makanan yang jarang
yang hanya muncul kerap pada bulan Ramadhan.

Walaupun bulan puasa adalah bulan menahan dari makan, tapi ironinya, bulan puasa selalu dikaitan dengan kepelbagaian makanan.

Dalam banyak-banyak makanan,
apa makanan yang kalian paling 'look forward' sekali dalam Ramadhan ini?



SELAMAT MENYAMBUT
RAMADHAN 1432h




14 comments:

  1. Ada org mengidam ayam percik nampaknya!! LOL!

    Aku teringin nk rasa semuanya!!! Grrr hahaha

    Salam Ramadhan Cero! =)

    ReplyDelete
  2. slamat berpuasa cero!!!!=)

    ReplyDelete
  3. subhanallah~ gambar yang fes tu memang betul3 menguji iman.



    dah 3 tahun tak dapat ayam macam tu. haha., tetiba rasa nak menangis.


    salam ramadhan untuk cEro ;)

    ReplyDelete
  4. ha part makanan tu, benda wajib ada ialah ayam tu, popia dengan murtabak! tau fu fa lagi satu~ dan air kelapa! dengan laicikang!

    ReplyDelete
  5. Selamat berpuasa cErooooo :D

    ReplyDelete
  6. Bile bulan pose dtg...rindu nak turun Pahang..sbb disitu la first kenal Nasi Ayam Boxing dan ketam goreng.. :)

    ReplyDelete
  7. aku sedang mencari makanan terbaik untuk hati dan nurani aku. moga Ramadhan kali ini penuh berkat.

    Selamat bersahur, berpuasa dan beriftar cEro! moga selamat segala! :)

    ReplyDelete
  8. aku nak makan kari kepala teddybear...selamat berpusa en cero

    ReplyDelete
  9. definately i wan't tepung pelita..wee~~~

    ReplyDelete
  10. @EZAN IDMA
    salam ramadhan

    @WZulhilmi
    hahah, ayam percik terbaik di bulan ramadhan..

    @lumut
    selamat berpuasa..

    @Elie Lily
    selamat berpuasa elie ;)

    @adrinaqamarina
    ayam percik senang dapat, takpe..

    @Fina Fento
    selamat berpuasa!

    @Miss Comot
    Nasi ayam boxing tu hapekebende camne rupanya??

    @twinkle twinkle
    selamat berpuasa!

    @hentakbelipat
    hahaha, sedap tu broo!

    @~* chirpy_chummy *~
    selamat berpuasa

    @MS. NO NAME
    tepung pelita sesetgh ada yg tak sedap, kena tgk sape yg buat, kan??

    ReplyDelete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: