Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Feb 18, 2015

Kisah Aiskrim.



Kisah Aiskrim.


Tamat.

===================================================

I'm not sorry for the low quality product.
Itu yang kita dapat dengan gabungan sticky notes dan pen Pilot WingGel 0.7 Black pada jam 2.30 pagi.

In my opinion,
that Aiskrim Vanila is such a douche.



.




35 comments:

  1. Aiskrim Vanilla seorang yang setia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Razfira
      Ye ke setia? Dia macam loser yg tak dapat benda yang dikejar dan keciciran benda yang digendong.

      Delete
  2. aiskrim vanilla rambutnya akhirnya sudah semakin cair, sebab tu tak boleh makan lambat2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Prince of Noob
      Moral of the story:
      Makan aiskrim segera sementara masih belum cair...hahaha

      Delete
  3. Gua tak memilih aiskrim perasa apa pun gua telan kecuali perasa yam/keladi, yuckss
    Dalam hal ni gua rasa aiskrim stroberi mmg tak guna, asshole, douchebag, dan sebagainya. Kalau betul suka takde alasan broh, xde alasan. Eh teremo pulak klah gua nak g beli aiskrim mat kool mat kool kawanku

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Zyra Roxx
      Kenapa tak suka yam?
      Sedap laa...Semua aiskrim sedap.

      BERIKAN KESAKSAMAAN TERHADAP SEMUA PERISA AISKRIM!
      Hahaha...

      Delete
  4. Sabar cero sabar...ada ais krim lain yg terbaik utk ais krim vanila..neway ais krim mat kool hijau putih mmg terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. @lemontea291
      Hahaha...
      I got the feeling yg kau sedang associate cerita ini dengan aku...Hehehe
      Tapi aiskrim matkool tropicana yg hijau putih tu mmg sedap pon...heheh

      Delete
  5. hehehe...moral of the story.: bila dah sayang, luahkan. jangan pendam lama-lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Lea IsNawi
      Yup. Tapi bab 'luah' tu yang bukan mudah...
      Mungkin takutkan rejection kot...hehehe

      Delete
  6. aiskrim makan time panas memang masyuk oo...

    seronoknyermelukis

    ReplyDelete
    Replies
    1. @At-Tarmizi
      SETUJU!
      Aiskrim adalah terbaik!

      Delete
  7. Aiskrim pun inginkan love life.. Aku.. Aku eskrem poli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Dea Day
      Aiskrim pun inginkan love life...Apalah pula manusia macam kita...
      Aku aiskrim pop kaler kuning.

      Delete
  8. aku aiskrim Malaysia perisa cendol...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Aujinz
      Kalau aiskrim Malaysia aku suka asam boi yang ada asam sekali tu...hehehe

      Delete
  9. Jodoh. Tapi sedih gak la sebab eskem vanilla dah macam yang di kejar tak dapat, yang di kendong keciciran. Bertabahlah. Jom, aku belanja eskem vanilla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @~* chirpy_chummy *~
      Hahaha...
      Kalau aku kata ini bukan cerita pasal aku, mesti kau tak percaya kan?
      Hehehe

      Delete
    2. Oh, btw akan ku tuntut janji belanja aiskrim itu...Hahahha

      Delete
  10. aku suka ais kacang... letak air gula sirap merah, buah kabung, kacang tanah, cincau, susu pekat manis, kacang merah... nyam nyam~ ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      Aku suka cendol pulut dan jagung.
      Extra kacang parang. Jyeeaahhh!!!

      Delete
  11. sobs~ jodoh dah ditentukan. ada la tu pengganti

    ReplyDelete
    Replies
    1. @budoxe lee
      Kheeenn...
      Aiskrim bukan sebatang. Banyak lagi aiskrim di luar sana...

      Delete
  12. tu laa.. aiskrim vanila.. len kali apa yg dtg amik je, jgn lama2 sngt terkenang benda yg da lepas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Gadis Misteri
      Memori. Bukan senang nak padam...hehehe

      Delete
  13. Bunga bukan sekuntum, kumbang bukan sekor & eskrim bukan satu perisa je… hilang eskrim stoberi n cekelat, dtg la nnt eskrim rasberi xpon durian.
    Cuma klu ada peluang lg pasni, jgn tggu2… terus je masuk line. Jgn smpi disambar org. Hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Haryz Khairuddin
      Terima kasih atas nasihat tersebut.
      Akan saya depankan kepada si Aiskrim Vanilla itu...hehehe

      Delete
  14. Eskrim vanilla yg amat menyedihkan..huhu..sya aiskrim solero..haha..tetba. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. @adrianna syaz
      Solero sedap!!!
      Nak belanja ke?? Hehehe

      Delete
  15. alololo..kesian aiskrim vanilla..rilek lah, banyak aiskrim lain..entah entah ada je yang duk tunggu aiskrim vanilla, tapi dia jual mahal hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. @mashy_entah
      Rasanya kalau semuanya semudah mengganti sesuatu yg hilang, dah lama dah si aiskrim Vanilla tu berteman...hehehe

      Delete
  16. aiskrim vanilla tu keliru. tak tahu ape yg dia nak. bila da sedar, semua da terlambat. alah dont worry la. banyak lagi aiskrim berperisa kat luar sane.

    pss.. ape citer dgn aiskrim strawberry tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Gee Lion
      Ape citer aiskrim strawberry?
      Hmm....
      Sedikit sedih laa...Tak pasti boleh bawak cerita ke tidak...hehehe

      Delete
  17. okeh sedih pulak baca cerita ni, tapi at the same time, tetiba rasa nak makan aiskrim coklat.

    Buat aiskrim vanilla, sila move on and be happy. Macam komentator-komentator kat atas cakap, banyak lagi aiskrim perisa lain, apadehal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nanadhoi
      Memang aiskrim perisa lain banyak lagi di pasaran,
      tapi nak ke aiskrim perisa lain tu dekat si aiskrim vanila?
      Hehehe

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: