Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Jul 16, 2014

Diari Ramadhan Aku : Nafsu Makan











Bukan nafsu satu lagi tu sahaja yang perlu kita kawal,
nafsu makan pun kena kawal juga...

Selamat terus berpuasa.




.




34 comments:

  1. aku selalunya sahur makan sikit je sebab kurang selera.
    realitinya: jarang bangun sahur sebab takde orang nak kejutkan huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. *pegang banner*

      "kawen! kawen! kawen!"

      Delete
    2. *join shada pegang banner*

      "Kawen!!! Kawen!! Kawen!! Aku pon nak kawen jugak!!"

      Delete
    3. Kasihan boss noob. Semoga segera ketemu jodohnya

      Delete
    4. @Dea Day
      doakan aku sekali, Day!....hehehe

      Delete
  2. puasa puasa ni aku makin kurus wooo. tolong jeles. HAHA ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. @shada wentz
      WEEEYYHHH!!!
      Apa rahsia hang? Losyen mustajab??
      Aku pon fikir aku dah kurus...tp penimbang dkat rumah aku ni tak bersetuju dgn aku...hahahah

      Delete
  3. Hahahahahaha...........

    Ps: Aku saje je,nak timbulkan sedikit kekacauan hehehehehe.........

    YANG sebenarnya , aku cuma uji kau, cero . Kau memang hebat! (Setakat macam tu, mesti semua orang pun boleh tau.hehehe)

    Mungkin sebab aku suka nama agaknya, atau mesti kau boleh tahu jenis ayat yang aku guna, sebab aku ni ok dalam BM.
    Salam Heroes
    Salam ramadhan.

    ReplyDelete
  4. Pasal nama cero tu, aku cuma nak test kau. Nak tengok sama ada kau ada tindak balas atau tidak hehehehe...........

    Ps: Sorry, bro cero hehehe....

    ReplyDelete
  5. Bulan puasa ni, berat badan aku masih misteri....

    Ps: bila komen banyak macam ni, aku mungkin tukar nama lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Saguru Hakuba
      Aku patut berterima kasih kpd ko sbb rajin singgah blog aku smpai pageview blog ni meningkat...
      Terima kasih...

      Delete
    2. @Kaito kuroba
      Pageview tu mcam counter berapa kali page blog ni dibuka.
      Lagi selalu kau ke sini, lg tinggi pageview, lg popular blog ni jadi...hahahah

      Delete
  6. hahahahaha
    janji hati kena tekad kalau nak diet
    jangan makan nasi atau makan nasi sikit jer
    kena rajin senaman :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Hans
      Tapi nasi sedap... (alasan!)
      Tapi bersenam penat... (alasan jugak!!!)
      Hahaha

      Delete
  7. adehhh... aku bersimpati dengan hang kalo cerita ini kisah benar hang cero... huhuu~ ( ^____^ ")

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      intipatinya mmg benar...tp tak laa smpai badan aku jadi bulat...hahaha
      itu exaggeration je tu...hehehe

      Delete
  8. Replies
    1. @nazha anua
      Hahahaha...
      Aku pon terfikir camtu jugak...
      korek pon sedap hape...hehehe

      Delete
  9. "mengelak dari realiti lettew" <-- takkan kembang sampai camtu? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. @anamizu
      Hahaha..
      takde laa kembang smpai camtu,
      tp merana jugak laa mesin penimbang berat bila aku naik nak timbang...heheheh

      Delete
    2. #JomKurusRaya

      aku pon rase tanak naik atas mesin penimbang tu.
      dah tawu dah result die. konfem naik dgn jayanya.

      adehhh =P

      Delete
    3. @anamizu
      Selalunya, sbelum timbang kekonon yakin akan turun berat.
      Lepas je timbang, terus menyesal.
      Tak pernah nak turun...hahahha

      Delete
  10. Nanti, "pageview" tu apemende, cero?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Saguru hakuba
      Pageview tu mcam counter berapa kali page blog ni dibuka.
      Lagi selalu kau ke sini, lg tinggi pageview, lg popular blog ni jadi...hahahah

      Delete
  11. Cero.. aku pun mengelak dari realiti yang memberat ni.. Sigh~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Dea Day
      Wahahaha...geng laa kita.
      Patut buat pakatan ni.
      'Pakatan Lari Dari Realiti'.

      Delete
  12. huhu.. kalo saya, mmg betul2 x de selera. makin kurus da ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Gadis Misteri
      Wahahaha...
      how can you be tak ada selera bila makanan depan mata semua sedap2 belaka???
      Hehehe

      Delete
  13. Kau ni cero , kau ni jenis tak tetap!

    ReplyDelete
  14. Start dari citer Nafsu Makan 2 dan ke bawah tu macam tepat je mengena ke batang hidung diri ini.lulzz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nanadhoi
      hehehe...realiti memang menyakitkan...hehehe

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: