Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 30, 2014

Impian Aku...





Salah satu daripada banyak impian mengarut aku ialah nak tunggang itik kuning besar di atas air.
Mesti best!

[29] Previous-----30-----Back to Start [01]




.




12 comments:

  1. tahniah cero!!!!!! berjaya dah entri setiap hari sepjg bulan ni. ak pun berjaya gak baca entri ko sbln nih! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cinderella
      Haha, sebulan kau bersama aku...
      Lepas ni datanglah selalu lagi...heheheh

      Delete
  2. Cero..jempot dtg wedding kite 17 mei ni.. kalau org tu sudi la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @lumut
      dekat mana ek lumut?
      Jauh tak?
      (aku rasa ko takkan baca reply ni, so aku akan cari kau dkat blog...hehehe)

      Delete
  3. yellow duckie... hahah, kalau ko nak naik boat itik yang kena paddle tu boleh la kot, ada kat tasik mana2... heheh ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      Ada ek??
      Dekat mane? Nak!! Hehehe

      Delete
    2. hah tu anamizu ada bagi jawapan kat bawah tuh, taman tasik taiping katanya, aku google image tasik tu, ada paddling boats bentuk swan... heheh ;3

      Delete
    3. @plain83
      paddling berdua dgn yg tersayang best ar...
      kalau paddling sorg2 mmg #foreveralone...hahaha
      tp nak naik yang besar macam dkat Sydney tu...hehehe

      Delete
  4. yeayy ! kita tunggang sama-sama !

    ehh..

    hee hee hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Hanis Rahim
      JOM!!
      Hehehe

      Delete
    2. cool ! hehe. masa annual training last month kat Penang, ada nampak bola besar atas air. mcm ala2 bola yg hamster boleh berlari2 kat dlm die tu. tapi xde itik kuning besar la plak hehe.
      kalo itik yg kayuh2 boleh naik berdua tu kat taman tasik taiping ade rasenye hehehe

      (http://www.groupon.my/deals/klang-valley-selangor/unexs-enterprise/718206282/.OhwTXx) <-- water ball : walk on water. cool gak hehe

      Delete
    3. @anamizu
      Woooahhhh!!!
      Best gilak water ball tu...ala-ala ninja tak jadi sbb boleh lari atas air...heheheh

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: