Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 11, 2014

Derma Darah.





Cubalah sekali, dan alami bagaimana perasaan seorang hero yang selamatkan tiga nyawa...

[10] Previous-----11-------Next [12]




.




12 comments:

  1. Replies
    1. @cinderella bila ntah nak besar
      kalau wait everyday, bila nak dermanya...hehehe

      Delete
  2. 3 nyawa??
    skrg ni tengah survey tempat best utk derma darah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Haryz Khairuddin
      Kalau dekat, try laa Pusat Darah Negara, Jalan Tun Razak, KL.
      Buka setiap hari.
      Makanan pun sedap. Staff pun cun. Hehehehe

      Delete
  3. aku... aku... aku bukan kedekut darah A positive aku ni, aku cuma takutkan jarum yg besar gedabak tuu... aku phobia jarum ler, huhuu kowaiii sugiru!! (">______<)~

    ReplyDelete
    Replies
    1. @plain83
      masa menderma, jgn tengok jarum.
      Pejam mata pandang tempat lain arr...hehehe
      (tp jarum dia mmg besar melampau...hehehe)

      Delete
  4. bestt wooo derma darah...hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nZaOdonut
      KAN? Feeling lepas menderma tu mmg tak boleh nak digambarkan...

      Delete
  5. dulu masa dok usm rajin kemain derma darah tiap tahun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @anamizu
      Sekarang dah tak ke??

      Delete
    2. semenjak kehidupan sbg student usm dah berakhir,
      camtu jugakla berakhirnye semangat nk derma drh.
      entah. maybe sbb kurang terdedah dgn program cmtu kot.
      sbb masa kat uni kan slalu je ade program2 gitu. huhh~

      Delete
    3. @anamizu
      Kalau rajin, singgah laa dekat mana2 hospital tanyakan tabung darah mereka...ada hospital mmg buka bilik penderma darah setiap hari...makan free pun ada...hehehe

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: