Dear cErolian,

......

TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana terus menyokong!

=======================

Apr 2, 2014

Dream Big!





[01] Previous-----02-------Next [03]




.




4 comments:

  1. just nak share info je.....yang ni ramai blogger yang cadangkan. Terbukti Katanya,klu tak percaya boleh google dulu. Ini link direct :
    ==> https://www.jobdirumah.com/evalynn19
    Memang halal,sebab sapa rajin kerja dia dapat lebih. Kerja macam kerani tapi ikut masa kita dan boleh buat dimana2 pun..mcm tajuk tu dream big...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @anna
      oh mai...common anna.
      You can do better!

      Delete
  2. well..well..

    agak-agak dream big ni ada hadnya tak?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nazha anua
      well..
      aku rasa, kalau nak dream, tak ada had.
      cuma nak mencapainya tu kena laa sedikit realistik...hahahah

      Delete

"It's not what you've got, it's what you do with it." - cEro, 2026

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Namaku cEro.... Kacak, tinggi, putih gebu, badan tegap, macho.. Kalau korang nampak orang yang memenuhi kriteria di atas, dia BUKAN AKU..
PENERBITAN: